امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

حوصلم پوکید
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
آگهی
مماااااااااریییییییاااااااا :97::angry2:
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

سپاس شده توسط #marya#
(04-08-2014، 18:50)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووووووووووی

بزار عینکمو بزارم
عه امیر تونی?2i8d
پ ن پ تویی
(04-08-2014، 18:43)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیییییییییییییییییر من کی مث مُسن حرفیدم؟ >__<
اهورا منو نمیشناسی؟ >__<
خوف کنید تیکه کلا محسنهcry girlدلم براش تنیگده بخدا حالش خوبهSad
خب مگه فقط باید محسن بگه خوف کنید؟ >_<
آخی T_T
امروز ندیدم.

امیر رفتم دندون پزشکی به فنا رفتم 0.0
بدرک برو ببین محسن خوبعSad
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(04-08-2014، 18:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:49)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوفف ..

سلام مهی(:
سلام :>

چطوری ؟!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(04-08-2014، 18:50)روناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریا کجا وایسا بینم:angry2:
:/
دیگه اسم رو مخفف میکنید اسم خودم باشه
ن نام کاربریم
والا!!
ما خوب شدیم این عصبی شده
سلام._.*
(04-08-2014، 18:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داش بزرگه:/\
اغا شاکی نشید من عینکمو نزده بودم:|

و درود برتو برادر کوچک.
باشه بخشیدمت بیا پاستیل خریدم به امیر نشون نده ازت میگیره :v
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 83
خوب  من اضافی ام دیگه 
برم بهتر
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(04-08-2014، 18:52)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:49)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوفف ..

سلام مهی(:
سلام :>

چطوری ؟!

خوبم
تو چطوری?(:
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
نیوشا چه مرگته چرا اینطوری حرف میزنی:297:
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

(04-08-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:50)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 18:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووووووووووی

بزار عینکمو بزارم
عه امیر تونی?2i8d
پ ن پ تویی
(04-08-2014، 18:43)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیییییییییییییییییر من کی مث مُسن حرفیدم؟ >__<
اهورا منو نمیشناسی؟ >__<
خوف کنید تیکه کلا محسنهcry girlدلم براش تنیگده بخدا حالش خوبهSad
خب مگه فقط باید محسن بگه خوف کنید؟ >_<
آخی T_T
امروز ندیدم.

امیر رفتم دندون پزشکی به فنا رفتم 0.0
بدرک برو ببین محسن خوبعSad
نه پس از تو شکست عشقی خورده رفته رگشو بزن.
خوبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
مث دخترایی که عشقشونو ول کردن میمونی اه >_<
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 83

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان