امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 13:41)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جونم ارسالام:/\
تبریک
هزارتا رسیده تبریک?:/\
ایشالله مشکی شم^_^
آگهی
(04-08-2014، 13:43)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:41)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:35)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها دوباره دلم گرف ای خدااااااااااااااcrying
من تازه مبتلا شدم :84:
چیکار کنیم Huh
هیچی.
بیخیال دنیا.
مثل من.
خودتو بزن به اون راه.
راحت کن خودتو.

منو ببین.
راحت از زخم زبونایی که پ****دا بهم گفته.
راحت از هر نظر.

تو ک دختر نیستی مارو درک کنی crying
(04-08-2014، 13:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:41)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جونم ارسالام:/\
تبریک
هزارتا رسیده تبریک?:/\
ایشالله مشکی شم^_^
همینه.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
.. 
چه رسم جالبی است !!!

محبتت را میگذارند پای احتیاجت …

صداقتت را میگذارند

پای سادگیت …

سکوتت را میگذارند

پای نفهمیت …نگرانیت را میگذارند 

پای تنهاییت …

و وفاداریت را پای بی کسیت 

…و آنقدر تکرار میکنند که

خودت باورت میشود 

که تنهایی و بیکس و محتاج !!!

.آدمها آنقدر زود عوض می شوند …

آنقدر زود که تو فرصت نمی کنی

به ساعتت نگاهی بیندازی

و ببینی چند دقیقه 

بین دوستی ها تا دشمنی ها

فاصله افتاده است …

.زیاد خوب نباش …

زیاد دم دست هم نباش …

حکایت ما آدم ها…

حکایت کفشاییه که …

اگه جفت نباشند …

هر کدومشون …

هر چقدر شیک باشند …

هر چقدر هم نو باشند

تا همیشه …

لنگه به لنگه اند.کاش …

خدا وقتی آدم ها رو می آفرید …

جفت هر کس رو باهاش می آفرید

تا این همه آدمای لنگه 

به لنگه زیر این سقف ها …

به اجبار،خودشون رو 

جفت نشون نمی دادند…

.زیاد که خوب باشی

دل آدم ها را می زنی…

آدم ها این روزها 

عجیب به خوبی،به شیرینی

آلرژی پیدا کرده اند …

زیاد که باشی ، زیادی می شوی …

اينو نيگا!!!!

Big Grin
 سپاس شده توسط ✔✘ζoΘdY✘✔
(04-08-2014، 13:43)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:43)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:41)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:35)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کنیم Huh
هیچی.
بیخیال دنیا.
مثل من.
خودتو بزن به اون راه.
راحت کن خودتو.

منو ببین.
راحت از زخم زبونایی که پ****دا بهم گفته.
راحت از هر نظر.

تو ک دختر نیستی مارو درک کنی crying
میدونم سخته.
ولی هر چی که تو دنیا داریو نداری باید بذاری کنار.
شاید یه چند هفته یا ماه طول بکشه ولی اثر گذاره.
 سپاس شده توسط ✔✘ζoΘdY✘✔ ، eɴιɢмαтιc

چیکار کنیم Huh
هيچي......!
خیلی قشنگ بود
رها ی چیزی بگم Huh
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
(04-08-2014، 13:47)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگ بود
رها ی چیزی بگم Huh

فك كنم ميخواي بگي چ بيخيالي .....! 
اره!?

ولي بگو ........تا بگم
 سپاس شده توسط ✔✘ζoΘdY✘✔
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 30

کار جدید.
 سپاس شده توسط ✔✘ζoΘdY✘✔
(04-08-2014، 13:49)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 13:47)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگ بود
رها ی چیزی بگم Huh

فك كنم ميخواي بگي چ بيخيالي .....! 
اره!?

ولي بگو ........تا بگم

ن باو
میگم دیدی چ تنها شدیم cryingcryingcrying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان