14-08-2012، 11:35
نقل قول: دقیقا همینطور استالبته کمونیستی که استالینیست نبود یا نیست منحرف است واون شخص کج روی راه لنین ومارکس است.
چرا که کاری که استالین انجام می داد فقط یک چیز بود:تبدیل شدن به ارباب بلوک شرق
در واقع آنچه که در کشورهای کمونیستی تحت نفوذ شوروی می بینیم چیزی جز نقض استقلال این کشورها نیست
نه استالینیست ها.
آخه این تروتسکیسم ها وبرخی از کمونیست های پوشالی امروزه به استالینیست ها مهر کج روی راه لنین می زنن.
نقل قول: کمون چهارم مانیفیست مارکس: کشوری می تواند پا به مرحله سوسیالیسم بگذارد که کاملا کاپیستالیستی شده باشد
سخن لنین در نخستین کنگره انقلابیون روسیه:ما نمی توانیم منتظر بمانیم که روسیه دهها سال بعد کاپیستالیستی شود تا ما بتوانیم انقلاب کنیم
در واقع نخستین انحرافات از زمان لنین اتفاق افتاد توصیه می کنم مطالعات بیشتری داشته باشید
این تحریف نیست تسریع کاره.
اگه کارهای استالین رو ببینید چه می گویید که برخی از اصول حزب رو زیر پا گذاشت.
البته کار آنها درست بود زیرا نظر مارکس وحتی لنین اشکالات زیادی داشت که باید اصلاح میشد.
نقل قول: کاملا همینطور است
چرا که کمونیسم حقیقتا پاسخگوی نیاز های انسان نیست و از نظر جامعه شناسی نیز قابل اجرا و پویایی نیست
همانطور که در پست قبلی اشاره شد چنانچه استالین قصد می کرد که «کمونیسم» را اجرا نماید به هیچ وجه من الوجوه شوروی بیش از ده سال دوام نمی آورد
کاملا صحیح است.
نقل قول: نظریه مارکس اشکال داشت ولی استالین برطرف اش نکرد بلکه آنچه که استالین اجرا کرد کمونیسم نبودپس چی بود؟
ولی هرچی بود بهتر از نظریه کند و راکد وبدون نتیجه مارکس,لنین ومائو بود.
نقل قول: به قدرت رسیدن استالین گذر از اینترناسیونالیسم به ناسیونالیسم بوداینطوری برداشت نکنید.ناسیونالیسم به قدر کمی نه افراطی اضافه شد.
برای مثال جنگ میهنی وسرود جدید شوروی نشانه ای از این است.
بالاخره مقداری ناسیونالیسم باید در کشوری باشه وگرنه فرد مثل کلاغ سیاه وبی هویت میشه.
نقل قول: در مورد مائو هم نمی توان با یک عکس حکم کرد که گرایشات وی چگونه بوده استیک عکس نیست چند عکس است.دیالوگ بین آندو رو نیز دارم.
آن شب نیکسون در ضیافت شامی اعلام کرد(دلیلی ندارد که ما باهم دشمن باشیم.هیچ یک از ما طالب سلطه دیگری نیست.هیچ کدام از ما به دنبال سلطه بر دیگری نیست))
Quoted in hsu,the rise of modern china,p 174
خوبه خودتون می دونید این فرد چه قدر چین رو عقب انداخت.
افراد اصلاح طلب ومفید همانند دنگ شیائو پینگ رو آزار داد.
افراد وابسته به لین پیائو ودارای نفوذ رو عزل می کرد که باعث میشد لین پیائو به وی بد گمان شود.
من موندم این چینی ها چرا عکس مائو رو بر نمی دارن؟مگه مائو چه گلی به سرشون زد؟