03-08-2014، 21:03
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/18761222141134221109787935159114182129231137.jpg)
مواد لازم برای دسر هلو با ژله
خامه 250 گرم
پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
هلو نیم کیلوگرم پودر ژله هلو 2 بسته
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
هلو و اسمارتیز چند عدد برای تزئین
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماستخوری از « دسر هلو با ژله» خواهیم داشت.
مواد لازم
چهار عدد هلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/1422151497721717921841184240566223335227.jpg)
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/02/12917091423611595735833175233121713848.jpg)
شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک چهارم قاشق چایخوری وانیل.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/02/23919021682215162240255971381943611513769156.jpg)
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/02/228190247186159679126531155604384212217.jpg)
دو بسته پودر ژله هلو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد هلو، شلیل و اسمارتیز برای تزئین
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/10513848182123917217139148476745202114166.jpg)
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/24323419010719739786711537208522253118042.jpg)
طرز تهیه دسر هلو با ژله
نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/20140621113339925_desere-holoo-2.jpg)
یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/20140621113339943_desere-holoo-3.jpg)
نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره هلو میریزیم و هم میزنیم.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/20140621113339960_desere-holoo-4.jpg)
250 گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر میگذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم.
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/02/20140426143952298_desere-tootfarangi-12.jpg)
مخلوط پوره هلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف میکشیم. سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/20140621113339977_desere-holoo-6.jpg)
1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده میریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل میکنیم و روی دسرهای تزئین شده میریزیم سپس آنها را 5 الی 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود.
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/2014062111334019_desere-holoo-7.jpg)
تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/2014062111334037_desere-holoo-8.jpg)
تزئین با یک برش از شلیل و چند عدد اسمارتیز
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/2014062111334055_desere-holoo-9.jpg)
تزئین با چند برش از شلیل و اسمارتیز
![آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/03/20140621113339906_desere-holoo-10.jpg)