01-08-2014، 19:34
خـدآیـآ بهـ امیـد خـودت ..
نهـ بنـده هــآی بی خـودتــ .. |:
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-08-2014، 19:34
خـدآیـآ بهـ امیـد خـودت ..
01-08-2014، 19:42
פֿـیلیــآ یـﮧ کمـ کـﮧ ارتـفاع میـگیرטּ فک مے کنـטּ آבمـטּ!!
نـﮧ عزیزمــ!! بُـز کوهے هـمـ تو ارتفاعاتــ سیـر میکُنـﮧ ..!
01-08-2014، 20:17
معنــآی زنـده بودن مــن
بـآ تو بـودن استــــ
02-08-2014، 8:43
ای کاااااش زمان زمان به عقب بر میگشت
. اونوقت تو اولین دیدارمون به جای لبخند . چفت پا میرفتم تو صورتت!!!!!
02-08-2014، 11:29
◄بعــضیــآ واقــعاٌ مــنحضـر بــہ فـَـرבטּ !!
بــعضیــآ اَلـکـے مُــتصّـل بــہ بــرقـَـטּ !!►
02-08-2014، 13:49
" عـــــــــــــــــــــــــــــــــــشق " فقط همون اولے
" بقیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه " همه رهگذرن و رفتنے !
02-08-2014، 13:55
حترام ميـزارم به كَسي كه بـتونه خَـرم كُنه
وَلي... سرویس ميكُنم دهن كَـسي رو كـه خَـر فَرضم كُنه...
02-08-2014، 14:00
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.iranvij.ir/images_aban91/01141500644908270681.jpg ): دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://up.cafe-barani.ir/up/cafe-barani/love/axneveshte/3/ax_neveshte_khafan.jpg {{:
بی عشق + معنی
در کنج دلم عشق کسی خانه ندارد (در دلم عشق و محبت معشوقی نیست) کس جای ، در این کلبه ویرانه ندارد (جای کسی در این دل غم دیده نیست) دل را به کِف هر که نهم باز پس آرد (عشق و محبت را به هر که نشان داده ام مرا نخواسته) کس تاب ، نگه داریِ دیوانه ندارد (کسی تحمل همدم شدن با دیوانه ایی مثل من را ندارد) در انجمنِ عقل فروشان ننهم پای (در جایی که از عقل شان استفاده می کنند نمی روم) دیوانه سرِ صحبت فرزانه ندارد (چون دیوانه نمی تواند صحبت کند با عالم) تا چند کنی قصه ز اسکندر و دارا ؟ (اگر الگو قرار بدی و انجام بدهی کارهای افرادی مثل اسکندر و دارا را) ده روزه عمر این همه افسانه ندارد (عمر کوتاه انسان جای شنیدن داستان های خیالی و الگو قرار دادن آن ها نیست) از شاه و گدا هر که در این میکده ره یافت (از شاه تا گدا معشوق و همدمی دارند) جز خونِ دل خویش ، پیمانه ندارد (من نیز جز خون دل خوردن کاری ندارم) در بزم جهان جز دل حسرت کش ما نیست (در کل جهان جز دل کسی از غم های من خبر ندارد) آن شمع که می سوزد و پروانه ندارد (عمر من از بین می رود و معشوقی ندارم) گفتم : مه من از چه تو در دام نیفتی ؟ (گفتم: ماه من ، زیبای من چرا هر کاری که میکنم در دام عشق من نمی افتی) گفتا : چه کنم ، دام شما دانه ندارد (گفت : ببخشید ولی دام عشق شما طعمه ایی ندارد) سروشا مکش زحمت بیهوده که تاثیر (سروش آگاه باش و بدان که تلاش الکی نکن چون) راهی به حریمِ دل جانانه ندارد (نمی توانی به دل دیگران راه پیدا کنی ) سروش ...
03-08-2014، 12:55
خنده های ما
در خلال روز های زندگی ، در عبور روزهای کودکی ؛ و در شروع یک بلوغ مخملی گم شدند ... آه زندگی ! زود اعتراف کن ! خنده های ما کجاست ؟ دست و نزد کیست ؟ آه زندگی ... آی زندگی ... زود و زود و زود تند و تند و تند پاسخم بده ...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|