امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اتومبیل پارچه ای با قابلیت تغییر شکل (+عکس)

شرکت خودروسازی Bmw نمونه آزمایشی خودرویی را ساخته است که بدنه آن از جنس پارچه ای ویژه است و می تواند به سلیقه دارنده خودرو تغییر شکل دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت Bmw آلمان نمونه آزمایشی خودرویی با عنوان "جینا" را ساخته است که می تواند به سلیقه دارنده این وسیله نقلیه تغییر شکل دهد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتومبیل پارچه ای با قابلیت تغییر شکل (+عکس) 1
"جینا" مخفف عبارت "هندسه و عملکردها در تعداد نامحدودی سازگاری" است. این خودرو می تواند نمونه ای از خودروهای آینده باشد که کاملا انعطاف پذیر هستند و می توانند به سلیقه استفاده کننده به هر شکلی در بیایند.
Bmw بیش از 10 سال است که روی این خودرو تحقیق می کند. براساس گزارش " wallpaper.com" این خودرو یک بدنه کامل و زاویه ای دارد که به جای فلز از نوعی پارچه خاص دو لایه ساخته شده است. لایه فوقانی یک پوسته خاردار و لایه زیرین ساختاری دارد که از سرنشینان محافظت کرده و از تمام عملکردهای وسیله نقلیه حمایت می کند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتومبیل پارچه ای با قابلیت تغییر شکل (+عکس) 1
در داخل اتاق این خودور هیچ وسیله سختی وجود ندارد و تمام اجزای داخل اتاق از مواد انعطاف پذیر و نرم ساخته شده اند. به این ترتیب تغییر شکل خودرو امکانپذیر می شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، an idiot ، sara.sh ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، hasti-a
آگهی
وای نیکول اگه بدونی این هزارمین موضوعیه که میخوام بزنم اما سرچ میکنم میام میبینم تو زودتر زدی!!!:moi:
مرسی موضوعات بیسته
ولی من فک میکنم همین ماشین و موتورای ایران خودمون بهتره:cool:
پاسخ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-08-2014، 0:33)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای نیکول اگه بدونی این هزارمین موضوعیه که میخوام بزنم اما سرچ میکنم میام میبینم تو زودتر زدی!!!:moi:
مرسی موضوعات بیسته
ولی من فک میکنم همین ماشین و موتورای ایران خودمون بهتره:cool:

Big Grin
لطف دارى عزيز(:
سگ در سگ بهترهAngel
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نقشه سوریه در ۱۱ روز اینگونه تغییر کرد
  ۳ تغییر احتمالی با سقوط بشار اسد
  ✅ تقویم آموزشی کشور تغییر نکرد/ آغاز سال تحصیلی در مهرماه
  برنامه امتحانات نهایی شهریور 1403 تغییر کرد
  طالبان رسما پرچم افغانستان را تغییر داد !
Subarrow تحلیل رویترز از دلیل تغییر لحن محمد بن‌سلمان در برابر ایران
  تاریخ برگزاری کنکور بدون تغییر ماند!
Heart زمان فروش بلیت قطارهای مسافری تغییر کرد
Heart زمان فروش بلیت قطارهای مسافری تغییر کرد
  تغییر رنگ پوست دو دکتر مبتلا به کرونا در چین

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان