30-07-2014، 8:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2014، 8:24، توسط چشم رنگارنگ.)
ماه رمضان رفت خیلی چیزا رو با خودش داره میبره...
اول از خوراکی شروع میکنیم :
1=زولبیا بامیه
دومین خوراکی = رشته خشکار. نمیدونم خوردین یا نه اما سوغات ناب شماله در ماه مبارک رمضان
از بحث خوراکی ماه مبارک رمضان میام بیرون
میرسیم به وعده های غذایی-
امسال خیلی ها روزه نداشتن (یکیش خوده من )و نهار و صبحانه افطاری با اقوام خوانواده میخوردن. جالب اینجاست که برای سحری از خواب شیرینشون میزدن میومدن سحری میخوردن . تا چه حد شکمویی ....
یخچال :وقتی روزه عادیه تو یخچالای ماها مورچه پر نمیزنه . دروغ میگم؟؟؟حالا هر وقت که روزه ایم . سوسیس کالباس همبرگر کباب پیتزا سیبزمینی کیک شیرینی شکلات میوه دیه نمیدونم گوشت زرافه کبابی فیله گوزن ....هر چی دلت بخواد هست .
تازه از کارای خونه هم فراری بودیم.
مامان = پسرم "دخترم بیا این اتاقو تمیز کن .
پسره یا دختره = مامان من روزه ام حال ندارم
مادر = راس میگه بچم روزه هست نمیخواد کار کنه.
موقع ناهار=پسره یا دختره = مامان ناهار چی داریم ؟؟
مامان = مگه تو روزه نبودی
پسره یا دختره =
برای دخترایی که میخوان لاغر کنن ماه رمضان ماه خوبیه هم میشه لاغر کنیم هم مهمان خدا باشیم
الان ماه رمضان رفت همه اینا پر زدن.
زولبیا پر رشته خشکار پر کارای خونه اومد گوشت کبابی زرافه پر لاغری پر بهانه ها پر سحری پر تا سال دیگه گگگگگگ
امید وارم خوشتون اومده باشه .
بای بای
اول از خوراکی شروع میکنیم :
1=زولبیا بامیه
دومین خوراکی = رشته خشکار. نمیدونم خوردین یا نه اما سوغات ناب شماله در ماه مبارک رمضان
از بحث خوراکی ماه مبارک رمضان میام بیرون
میرسیم به وعده های غذایی-
امسال خیلی ها روزه نداشتن (یکیش خوده من )و نهار و صبحانه افطاری با اقوام خوانواده میخوردن. جالب اینجاست که برای سحری از خواب شیرینشون میزدن میومدن سحری میخوردن . تا چه حد شکمویی ....
یخچال :وقتی روزه عادیه تو یخچالای ماها مورچه پر نمیزنه . دروغ میگم؟؟؟حالا هر وقت که روزه ایم . سوسیس کالباس همبرگر کباب پیتزا سیبزمینی کیک شیرینی شکلات میوه دیه نمیدونم گوشت زرافه کبابی فیله گوزن ....هر چی دلت بخواد هست .
تازه از کارای خونه هم فراری بودیم.
مامان = پسرم "دخترم بیا این اتاقو تمیز کن .
پسره یا دختره = مامان من روزه ام حال ندارم
مادر = راس میگه بچم روزه هست نمیخواد کار کنه.
موقع ناهار=پسره یا دختره = مامان ناهار چی داریم ؟؟
مامان = مگه تو روزه نبودی
پسره یا دختره =
برای دخترایی که میخوان لاغر کنن ماه رمضان ماه خوبیه هم میشه لاغر کنیم هم مهمان خدا باشیم
الان ماه رمضان رفت همه اینا پر زدن.
زولبیا پر رشته خشکار پر کارای خونه اومد گوشت کبابی زرافه پر لاغری پر بهانه ها پر سحری پر تا سال دیگه گگگگگگ
امید وارم خوشتون اومده باشه .
بای بای