امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 "

خـدآفـظ .. ! :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، MONA-GH ، ըoφsիīkα
آگهی
cof مونا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ըoφsիīkα
امیر سلطون خوابش می اید شب خوش._.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، MONA-GH
ute مونا
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
یک روز یک کشیش مسیحی، راهب بودایی، و ملای مسلمان تصمیم میگیرند تا ببینندکدوم توی کارش بهتره... به همین منظور، تصمیم میگیرند که هر کدوم به یک جنگل برند، یک "خرس" پیدا کنند و سعی کنند اون "خرس" رو به دین خودشون دعوت کنند. بعد از مدتی، دور هم جمع میشند و از تجربه شون صحبت میکند... اول از همه کشیش شروع به صحبت کرد :"وقتی خرس رو دیدم، براش چند آیه از کتاب مقدس (درباره قدرتصلح، کمک و مهربانی به دیگران) خوندم و بهش آب مقدس پاشیدم. خرس اونقدر شیفته ومبهوت شد که قراره هفتهٔ دیگه اولین مراسم تشریف ش برگزار بشه".
راهبه بودایی گفت: "من خرسی رو کنار یک جوی آب توی جنگل دیدم..براش مقداری ازکلمات آسمانی بودای بزرگ موعظه کردم. براش از قدرت ریاضت، تمرکز و قانون کارما) قانون عمل و عکس العمل رفتار آدمی) صحبت کردم. خرس آنقدر علاقه مند شده بودکه به من اجازه داد غسل تعمید بدهمش و براش یک اسم مذهبی-بودایی انتخاب کنم".
پس از آن، هر دو به ملای مسلمان نگاه کردند که روی تخت (و در حالی که از سر تاپا بدنش توی گچ بود) دراز کشیده بود. ملا گفت :"هههممم...الان که به گذشته واون روز فکر میکنم، میبینم که شاید نباید کارم رو با "ختنه کردن" شروع میکردم".
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ ، hanie directioner
سلآم @ ـــــــــــــــــــــــــــ @
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، MONA-GH ، Jack Daniel'ѕ
سلــام .ــ.
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 53
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ըoφsիīkα
برمـــ |:
علــی.. .ــ.

یه دیقه بیا پ.خ

-ـــ- :| ..!
[ !! .. αηd ]
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 53
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
:moi: مث آدم بگو کی تموم میشه

سلام یاسی

(29-07-2014، 23:40)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علــی.. .ــ.

یه دیقه بیا پ.خ

-ـــ- :| ..!

این امروز مثل پیغام error کلیک کرده روی من :||||||

اومدم
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان