امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 "

(29-07-2014، 9:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز منم._.
بعلـه :v
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 3
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(29-07-2014، 9:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز منم._.

نه تو شهرامی ._. ! :|
 سپاس شده توسط Mason
(29-07-2014، 9:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا هیچی :| .. !

سلام آرمینا و غزل .__. !
سَلـام =| .. !

چه عجب من سپاس تو رو ، تو پستم دیدم :| !
شـانـس آوردی عـید فـطر V: ..

:| .. !

نمازتو خوندی ؟! :V ..
آرـه :| ..

تُ خـوندی V: ... !

~~

وِل کـن متسـخره بـازیـارو :| .. !

سپـاس نمـیدی مـن سپـاسام و پـس بـگـیرَم !؟ V: ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-07-2014، 9:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگویـه اولا ~~>  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=28711&pid=531353#pid531353

آرمینا اون آرمینای که میگه توئی ؟!  :||
هـوم رُکی ایـن بـنـظرت نـی !؟ :| ..

~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16309

._. :| .. !

:|

غزل میبنی په راحت فحش میدن ؟! :|

اون وقت من بگم 10*وس تا یه ماه اخطار میدن :| ! ..

(29-07-2014، 9:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام =| .. !

~~

نَ من بلد نیستم .__. !

گمشو دارم سپاس میدم :V !
(29-07-2014، 9:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون زمــان اینا گنده های فلش بودن کسی جرعت نداش بشون چپ نگا کنه :|
فلشخور اون موقع مال همینا بود |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سلام:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(29-07-2014، 9:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 9:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگویـه اولا ~~>  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=28711&pid=531353#pid531353

آرمینا اون آرمینای که میگه توئی ؟!  :||
هـوم رُکی ایـن بـنـظرت نـی !؟ :| ..

~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16309

._. :| .. !

(29-07-2014، 9:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~~

نَ من بلد نیستم .__. !

گمشو دارم سپاس میدم :V !

._. مـن بـت پـیشنـهـاد مـیدم فـش نـدی :| .. !

مـدیرای نـاشـنـاس زیـاده ! V: ..

هـمـینـطور بـا ادب ._. ! ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-07-2014، 9:59)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون زمــان اینا گنده های فلش بودن کسی جرعت نداش بشون چپ نگا کنه :|
فلشخور اون موقع مال همینا بود |:

3 سال گذشته .__. !

اَه ! O_O

سپاس شده توسط Armina
خــدافظ .. Angel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ( lιεβ )
روز خوش.. 

خدافظ..
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان