امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(26-07-2014، 16:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراستِ من ؟! ._. ..

جانم ؟ ._.

دوست دارم .. ! ._.

می تو مای لایف ._.

فرین جانم ؟ (:

آخه چرا ب بدبخت اخطار دادی ؟ :|

وا ؟!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، F A R ! N
آگهی
(26-07-2014، 16:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوق بزن

بوق بزنه ؟! 0____0

خیلی بی تربیتی ـ_ـ* :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
علی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/90727554301151795532.jpg
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(26-07-2014، 16:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:56)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:52)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع اینو =|

عاقایی که ادعا داری همه چیو میدونی:
این اسپم محسوب نمیشه+اگه هم محسوب بشه بعد از ویرایش سریع که عیبی نداره!
چون الان منظور من از این گفته واضح بوده..

پس شما خودتو قاطی این مسائل نکن برادر! (:

اوووووووف حالا همه هم برای ما شدن متخصص
هع!فهمیدی الان؟!
(:

خو من الآن چی گفتم ؟ 
برو بابا قوانین مسخره مدیریتتون به درد خودتون می خوره اصن منو محروم کن این چه انجمنیه که الکی اخطار می دین Angry
دخالت در کار مدیران=اخطار
بی احترامی به کاربران و تیکه انداختن و... =اخطار

شما نویسنده ای این کارا از شما انتظار نمیرفت!

+یادت باشه هرکار اشتباهی یه تاوانی داره
تاوان بی احترامه داشتن اخطاره
و تاوان زیاده روی در بی احترامی محرومیت!

حواستو جمع کن ! (:

جواب دادی منم جواب دادم اگر می خوای محروم کن 
اگر اون تیکه انداختن بود اون وخ حرف هایی که شما ها می گین چیه دیگه
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 9
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(26-07-2014، 15:59)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:58)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو میدونی نه؟! ._.
چیو ؟ :|
برات پ.خ میکنم ._.

فقد یکم مهربون باش
تو این شرایط به خاهرم نیاز دارم ._.

سپاس شده توسط Dead Silence
(26-07-2014، 16:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پینک کالر زنده ای ؟
بوق بزن

ساکت شو فعلن Dodgy

اخطار گرفتی ؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ 25r30 25r30 25r30
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلاینbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، キム尺刀ム乙 ، βΑllεяiηΑ♡
(26-07-2014، 16:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پینک کالر زنده ای ؟
بوق بزن

ساکت شو فعلن Dodgy

اخطار گرفتی ؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ 25r30  25r30  25r30

گفتم ساکت شو Angry
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
سلاین شیوا ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR
(26-07-2014، 16:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراستِ من ؟! ._. ..

جانم ؟ ._.

دوست دارم .. ! ._.

می تو مای لایف ._.
معنی نام کاربریت چیه ؟! ._.*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان