امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(26-07-2014، 15:53)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^MôBįŇą^
(26-07-2014، 15:41){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايدين چي باشه؟ :|
کسی که عاشقش شده:||||||||

نه اي ام نات :|
خارجکی^-^
يس يس.ژرمني (:
(:
A
ممکنه توباشی
:|||

A ****ــه cry girl cry girl
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙
آگهی
(26-07-2014، 15:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48)صـــفـــر ♔ شــش ♔ یــکــ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت به این زندگی که یه زن نداره واسه ما
بابا شماره نخواستیمنتی دوست باشین نتی ماساژم بدین Heart

سینا یا اشکان ؟؟! :|
اون سینا بی شرف رو با من مقایسه نکن مادر خراب میاد  به دختر مردم میگ ک...ر 20 سانتی میخای من بدبخت فقط فحش می خورم
(26-07-2014، 15:53)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^MôBįŇą^
(26-07-2014، 15:41){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايدين چي باشه؟ :|

خارجکی^-^
يس يس.ژرمني (:
(:
A
ممکنه توباشی
خو حالا چرا گير دادي به من؟ :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، キム尺刀ム乙
(26-07-2014، 15:52)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سشش/م«ءةي«

اسپمر
هع اینو =|

عاقایی که ادعا داری همه چیو میدونی:
این اسپم محسوب نمیشه+اگه هم محسوب بشه بعد از ویرایش سریع که عیبی نداره!
چون الان منظور من از این گفته واضح بوده..

پس شما خودتو قاطی این مسائل نکن برادر! (:

اوووووووف حالا همه هم برای ما شدن متخصص
هع!فهمیدی الان؟!
(:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 5

سپاس شده توسط キム尺刀ム乙
امروز صبح یه آهنگ گوش دادم -___-
اسم خوانندش یادم نمیاد >_<
هوس کردم دوباره بگوشم >_<
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙 ، Aiden Pearce
(26-07-2014، 15:54)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://smsbyheart.com/wp-content/uploads/2013/07/smsbyheart_love-62.jpg
چراعاشق این عکسه شدم :|||

چون بدآموزی دارع Tongue
کجاااااا بداوموزیی داره
دلت می خواددوباره اخطاربگیری
خدافس همه
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙
(26-07-2014، 15:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48)صـــفـــر ♔ شــش ♔ یــکــ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت به این زندگی که یه زن نداره واسه ما
بابا شماره نخواستیمنتی دوست باشین نتی ماساژم بدین Heart
ادمو برق بگيره جو نگيره v:
چی میگی بابا الدنگ :دی
(26-07-2014، 15:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

راستی ی بار گفته بودی هرکی جایه اینا بود همین کارو میکرد .. با اینا بد کردن و .. قضیه چیه ؟! ._.*

:| !

محرومشون کردن :|

البته که اشکان حقشه :|

ولی من سینا رو گفتم :| ! ..

اینو که میدونم :|

چرا محرومش کردن ؟! ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، キム尺刀ム乙 ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
چرا نه ج خدافظی میدین نه سلام ؟
واقعا که
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 5
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(26-07-2014، 15:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^MôBįŇą^

خارجکی^-^
يس يس.ژرمني (:
(:
A
ممکنه توباشی
خو حالا چرا گير دادي به من؟ :|
به تو؟؟؟
ا
 سپاس شده توسط キム尺刀ム乙

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان