25-07-2014، 14:56
در کنار ساحل دریای غم
قایقی میسازم از دلواپسی
بر دو سوی پرچمش خواهم نوشت
یک مسافر از دیار بی کسی
قایقی میسازم از دلواپسی
بر دو سوی پرچمش خواهم نوشت
یک مسافر از دیار بی کسی
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-07-2014، 14:56
در کنار ساحل دریای غم
قایقی میسازم از دلواپسی بر دو سوی پرچمش خواهم نوشت یک مسافر از دیار بی کسی
25-07-2014، 14:58
بســـ کنــــ سآعتــــ … دیگــــــر خستـهـ شده امـــ …. آرهـ مَنـ کم آورده امــ …. خودمــ میدآنمــ کهـ نیستـــ … اینقدر بآ بودنتـــ نبودنشــ رآ به رُخـــَم نکشـــ !
شهـــامــت مــی خواهــد …
ســـــرد بــاشــی … و گــرم لبخنــد بزنـــی ..!
نم کشیده ام بر دیوار اتاق… بس که لحظه های دور بودنت را ، قطره هایی از باران دلتنگی باریده ام روی آن به یادگار …
25-07-2014، 14:59
نه تو دروغگو نیستی
من حواسم پرت است گفته بودی دوستم داری بی اندازه خوب که فکر می کنم تازه می فهمم که بی اندازه یعنی چه
خیالت راحــتـــــ . . . شکسـ ــــته ها نفرین هم بکـ ــنند ، گیرا نیسـ ــت …! نـــفرین ، ته ِ دل می خـ ــواهد دلِ شکسـ ــته هـ ـــم که دیگر ســــر و ته ندارد . . . معجزهها با باد رفتهاند … و چشمانی که چشم مرا گرفت … همیشه در حاشیهی آینه جا ماند … و پشت پنجره چقدر نیامد … آنکه قرار بود …
25-07-2014، 15:01
مـے گویند: شاد بنویس ...
نوشته هایت درد دارند! و من یاد مردے مـے افتم... که با کمانچه اش... گوشه ے خیابان شاد مـے زد... اما با چشمهاے خیس!!!
25-07-2014، 15:03
تقصیر از من است … آن زمان که گفتی … قول بده همیشه کنارم بمانی … یادم رفت بپرسم … کنار خودت یا خاطره هایت؟؟؟!!…
25-07-2014، 15:03
این روزها تلخ می گذرد، دستم می لرزد از توصیفش !
همین بس که : نفس کشیدنم دراین مرگ تدریجی، مثل خودکشی است، با تیغ کند …
25-07-2014، 15:04
روزی میــرسد …
بـــی هیــــچ خَبـــَـــری … بــآ کولـــــه بــــآر تَنهـــآییـَم … دَر جـــآده هــآی بـی انتهــــآی ایـن دنیــآی عَجیـــــب … رآه خــــوآهم افتـــــآد … مَـــن کـــه غَریبـــــم … چـــه فَــــرقی دآرد کجـــــآی ایـــن دنیــــــآ بـآشــــم … همــه جــــآی جهــــآن تنهـــــآیی بــــآ مَـــن است…
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|