24-07-2014، 20:29
من کدومم ؟! ._. -__- :|
1. جذاب
2. جذاب
3. جذاب
4.جــــذاب
کدوم ؟! (: -___-
:||
1. جذاب
2. جذاب
3. جذاب
4.جــــذاب
کدوم ؟! (: -___-
:||
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||||||||
24-07-2014، 20:29
من کدومم ؟! ._. -__- :|
1. جذاب 2. جذاب 3. جذاب 4.جــــذاب کدوم ؟! (: -___- :||
24-07-2014، 23:17
تا فردا صبح به همه سوالا جواب بده !
فردا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. キム尺刀ム乙 میشیه :v اهورا 5 روز نشسی ._.*
25-07-2014، 0:00
جیغغ آوا اهورا الان از کجا خبر داشته باشه که باس همرو جواب بده بزار این دختره شبش بشینه :|
من نمیخوام سوالام نخونده و جواب نداده بمونه :| اهورا جواب بده زود دیه -_- ! چند تا سوال دیگه میپرسم که چیز نشه پاکش نکنن :| خو .. دنیا یا مرگ .. مرگ یا زندگی .. شادی یا غم ؟ تفریح یا بدبختی ؟ ._. همین .. !
جیغغغغغ >_<
اهورا باز کدوم گوری رفتی ؟! *-_-* مگه 100 دفعه نگفتم پاتو از فلش بیرون نزار ؟! -__-* :| تا این سوالامو جواب نده نمیزارم کسی بشینه :| اهورا همه شو باید جواب بدی ! -_- شمآره شنآس نآمه ! ؟ محل زندگی ! ؟ شمآره خونه ! ؟ شمآره مامانت ! ؟ شمآره پدرت ! ؟ شمآره خوآهرت ! ؟ کد پستی ! ؟ شمآره دانش آموزیت ! ؟ شمآره اعبآر بآنک بابات ! ؟ شمآره کآرت ملی بابات + مامان ! ؟ رمز کآرت عآبر بانک ! ؟ ( کآرتت که دسته منـه ( :vil: ) ) رمز ورود ( خیلی ضروریه -_- ) ؟ ! همه شو باید بدون چون و چرا جواب بدی -_-:| الان یه سری یادم اومد :| بهترین اخلاق من ؟! بد ترین اخلاق من ؟! یه انتقاد ازخودت ؟! یه انتقاد از من ؟! یه آرزو برا خودت ؟! یه آرزو برامن ؟! یه فش برا خودت ؟! :| یه فش برا عمهـ من ؟! ((: اینا خیلی برام مهم بود :| ._.* بازم یه سری یادم اودمد :| این سوال عرفان بود واسه فاطی .-. نظرت راحبه سنگ لحد ؟! ((: میدونی که چیه؟ همون سنگی که میزارن رو مرده بعد یه دعایی بالای سرش میخونن و مرده برای چند لحظه زنده میشه و سرش میخوره به سنگ لحد بعد نکیر منکر میان بالا سرش ازش سوال میکنن! خدافس ((((:
25-07-2014، 12:11
بآبآ اهورآ صندلی دآغو بآ آسفالت یکسآن کرد ....
بزارین بلند شه دیخه !!.. ![]()
25-07-2014، 12:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2014، 12:38، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(24-07-2014، 14:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بريم جان مادرت:| (24-07-2014، 16:50)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ باى (24-07-2014، 18:50)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در يه كلمه به فنا ميريم (24-07-2014، 19:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اغا ميشه به اين يارو ج ندم؟:| (24-07-2014، 20:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (25-07-2014، 0:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوا من اين اخريا رو ج دادم تاپيكو ببند تا شب
25-07-2014، 12:39
حاجی فک کردی اینقد سوال میکنم تا بیای منو بزنی ._.
نقل قول: رك ميگم ايسان:| اینم جواب بده بعد تورو ب سلامت ! :| چرا منو ؟ ._. ▬▬ منونم از لحظاتی که سوختی و دل مارو شاد کردی ^_^ ! :|
25-07-2014، 12:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2014، 12:47، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(25-07-2014، 11:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (25-07-2014، 11:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باى(: (25-07-2014، 12:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زهر-_- (25-07-2014، 12:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زهر-_-
25-07-2014، 12:51
خسته نباشی اهورا :>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. キム尺刀ム乙 میشینه ! شروع کنید.
25-07-2014، 12:58
سلاممممممممم ! ^_^
سوالایی که از اهورا رو پرسیدم رو دیدی ؟ ^_^ میخوام شروع کنم آ ی بسم الله بگو ! :| خو شروع میکنیم .. نام : نام خانوادگی : سن : نام پدر : نام مادر : بهترین دوستت : از کی خوشت میاد : اسم عشقت : اسم آبجی / داداشت : رنگ مورد علاقت : غذا مورد علاقت : ب خدا چقدر نزدیکی ؟ این دنیا یا اون دنیا ؟ خارج یا ایران :> ؟ رفیق یا خانواده ؟ منو ب چی تشبیه میکُنی ؟ از 1 تا 100 بهم نمره بده .. ب فلش نمره بده .. دوست داری با من دوست بشی؟ :| همین -_- ! خدافس ._.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |