نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(25-07-2014، 9:07)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 9:04)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم : )
ترسیدم Undecided
فک کردم باز تنها شدمBig Grin

(25-07-2014، 9:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام !
سلام عزیزم صب بخیرBig Grin

تنهایی ک خوشه .........
آگهی
چرا اینقدر گیجی گلمShyBig Grin
مهم نی ولش
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 116
(25-07-2014، 9:24)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 9:07)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 9:04)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم : )
ترسیدم Undecided
فک کردم باز تنها شدمBig Grin

(25-07-2014، 9:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام !
سلام عزیزم صب بخیرBig Grin

تنهایی ک خوشه .........
اصلا بدونه تو اینجا صفا ندارهSad

(25-07-2014، 9:24)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینقدر گیجی گلمShyBig Grin
مهم نی ولش
ای وااااااااااااااااااااااای..................
ولش کردم افتاد شکستUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✔✘ζoΘdY✘✔
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وآآآآآآآآآآآآآآآآیــــــی
بالامو میبینی :500:
دیگه زیادی داری گوله نمک میشی جیگیل:cool:Big Grin
(25-07-2014، 9:29)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی بال در آوردی؟Big Grin

(25-07-2014، 9:32)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 9:29)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره Big GrinWinkTongueSmileShy
عه چه جالب ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ هم اومد
سلام آبجیBig Grin

(25-07-2014، 9:34)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 9:32)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره Big GrinWinkTongueSmileShy
مبارک باشه عجیجم

سپاس شده توسط Mohammad 77
(25-07-2014، 9:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه جالب ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ هم اومد
سلام آبجیBig Grin
سـلام (:
 سپاس شده توسط Mohammad 77
ههههههههههه
خیلی ممنونم Tongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان