نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(25-07-2014، 3:57)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی خواسی بگی عرفان ؟ ._.

اهه فرزام  اسکلیا ..

بیا ده تا ادم بت نشون بدم بدنشون اونطوریه :/\

من بحثی ندارم ._.

نظرمم عوض نمیشه راجب ابن افراد -__-

بضی حرفارو نمیشه تو عموم زد .. مخصوصا اینکه  بچه هم هست تو جمع :/\
منم یکی از اون 10 تا امBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 90

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط I r A n
آگهی
(25-07-2014، 3:57)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی خواسی بگی عرفان ؟ ._.

اهه فرزام اسکلیا ..

من بحثی ندارم ._.

بضی حرفارو نمیشه تو عموم زد .. مخصوصا اینکه بچه هم هست تو جمع :/\

خواستم بگم دیدگاه متفاوته. دیدگاه یه اروپایی 180 درجه متفاوته و ما هرچی هم زور بزنیم به اون فکر نمیرسیم تا از نزدیک حسش نکنیم.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، I r A n
(25-07-2014، 3:57)**روژانــــ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:55)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژان منم نداشتم ولی تا چند روزه پیش فهمیدم زیر صندلیم دستگیره بالا و پایین دارم ذوق مرگ شدم ههههه
نه بابا =|
؟؟

به جون تو
(25-07-2014، 3:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من باید به کجا برم

میرم پیش صابر.

صابر خونه فاطیه!

خوبه غیبت نکنیی
 سپاس شده توسط ERF@N

چی خواسی بگی عرفان ؟ ._.

اهه فرزام  اسکلیا ..

من بحثی ندارم ._.

بضی حرفارو نمیشه تو عموم زد .. مخصوصا اینکه  بچه هم هست تو جمع :/\
بیا چندین و اندی آدم نشونت بدم بدنشونو ببینی حالت بهم بخوره :|

ما اروپایی فکر میکنیم :vازت انتظاری نمیره درک کنی ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ERF@N ، Dead Silence
(25-07-2014، 3:57)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه ی ما جغد هستیم سوال بسیار خوبی کردم مگنه؟؟ج بدین زود
چ چیزایی میگی تو |:

ادم میمونه توش -_-

من چمدونم به دلیل اینکه ما جغد هستیم |:
[ Gothic ]

[ ʙғғ#]

کی تهرانی هست اینجا؟؟؟
(25-07-2014، 3:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا ازدواج کن من میترسم عروسیتو نبینم!
من امیر رضا رو نمیخوامDodgy
من تو رو میخوامBig GrinHeartBlush

سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من باید به کجا برم

میرم پیش صابر.

صابر خونه فاطیه!

خوبه غیبت نکنیی

تازه صبم میره بیت رهبری:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، I r A n
(25-07-2014، 4:01)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا ازدواج کن من میترسم عروسیتو نبینم!
من امیر رضا رو نمیخوامDodgy
من تو رو میخوامBig GrinHeartBlush

نمونـه تو گلوت..؟!>_<

دیدید گفتم..!|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان