نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(24-07-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیستم با من لجه

مث منه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 29
آگهی
سلامSmile
واقعا ناراحتم چون یه عمره میام فلش  هی اخراج میشم ولی باز کسی منو نمیشناسه با این رشتی خره بی شرف اشتباه می گیرنم
این عوضی 10 تا اکانت هم نداره من هزار تا دارم و اون موقعه که من بودم این کجا بود حالا اومده یاد گرفته؟!!!!
اکانت قبلیم رو اخراج کردن بعد مدیری که منو اخراج کرد فک میکرد من سینا هم خیلی ناراحت کنندس بعد یه عمر زحمت.....راستی این سینا خیلی بی شرفه فک کنم به رها گفت نمیدونم کی سروش هم میدونه بهش گفت ک###ر 20 سانتی میخای؟شمارش هم گذاشت مادر خراب ولی من بیچاره این همه فحش میخورم ج نمیدم!
راستی چه خبر؟Smile
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، hanie directioner
~* niki *~ : اوه بازم من ؟؟؟ خب مونا دختر و پسر شب عروسی چ گ-*-وهی میخورن ؟ خونت آبادان خودت خواستی مثبت ۱۸ بپرسم {=
 سپاس شده توسط [ niki ]
(24-07-2014، 23:18)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:17)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین چرا منو از تو لیستت حذف کردی؟

اخه حس میکنم بعضیآتون با من لج هستین:|

نه
براچی؟

سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
زر زدن پارمیدا 
دمافش اتفاقا عالیه
یه کوچولو برامعروف فقط عقابیه
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 23:18)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:15)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~* niki *~ : مونا هر چند علی هست ولی خب خودت گفتی مثبت ۱۸ بگم (=.یه جمله ی مثبت هیژده بگو مونا (=
سوال دومو Big Grin
میشه اگه خواستید دوباره بازی کنید منم راه بدید؟Undecided
لطفاUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:19)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~* niki *~ : اوه بازم من ؟؟؟ خب مونا دختر و پسر شب عروسی چ گ-*-وهی میخورن ؟ خونت آبادان خودت خواستی مثبت ۱۸ بپرسم {=
کوفت مونا {=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
راستی دنیا قیافت بدنیست به یکی دو نفرهم نشون دادم گفتن خوبه ولی من باهات حال نمی کنم تازه فهمیدم تینا یا همون سکوت خیلی زشته مرغ تو روحش
علی هستی؟ دیگه ما رو ائم حساب نمیکنی؟Sad
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(24-07-2014، 23:19)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:18)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
Smile
ايول !!!!!

._.
خو بگو !!!
دیگه چطوری؟Big GrinBig Grin
(24-07-2014، 23:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

tara میخوای دحترم بشید؟

این شکلی باید بشید و کتابی صحبت کنید Blush

من دخدرت شم؟! ._.*
چه حرفا ! .____.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان