نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(24-07-2014، 23:09)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:08)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

خوبی؟
سلام(:
سلام عخشم
نه:||||||||||||||
توخوبی؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(24-07-2014، 23:10)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیداهستی؟؟

پ ن پ
اره هستم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 26

سپاس شده توسط Mohammad 77
کدوم .... گفته زشتهAngry
(24-07-2014، 23:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:03)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:01)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 22:57)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 22:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرهاد قائمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرناز؟
فرهاد قائمی اخه.....
چرا همه از این بیچاره بدشون میاد ؟ 
من خیلی دوسش دارم
عاشق حرکاتشم وقتی جوگیر میشه ، اخلاقش عالیه
سرویساشم حرف نداره
سرویساش اره خوبه
باورت میشه من اول اونو با موسوی اشتباه گرفته بودم؟
درررررررووووووغ اون هیکل و قد و با این ظریف و نحیف اشتباه گرفتی؟
قیافع هاشون که از زمین تا اسمون فرق دارع

اخه همش میگفتن موسوی زشته و اینا برا همین:ag54:
ولی فقد سعید معروفHeart-Heart
AngryAngryAngry
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
چهارتا دختر
یه پسر
شلوارم پارس
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
چه بد بخت :|
(24-07-2014، 23:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ( # ) چیه جدیدا همه از من تقلید میکنن میزارن کنار اسمشوم !?! >~<
متقلبا !؟!

مریم ی بار این شکلک رو گذاشت (ـ_ـ*)

بعد من رواجش دادم ب این (._.*) .. بعد تبدیل شد ب این (..*)

بعد الان هرجور گُلسری که بخوان رو سرش میزارن دیگه این که تقلب نی دیه ! :|

▬▬▬

هه خوشم اومد از حرکت تارا ^_^" ..

دوباره بگم :|

من چقد تنهام ._.

من خیلی تنهام ._. !

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 26
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، [ niki ] ، T A R A
(24-07-2014، 23:12)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم .... گفته زشتهAngry
(24-07-2014، 23:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:03)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:01)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 22:57)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه از این بیچاره بدشون میاد ؟ 
من خیلی دوسش دارم
عاشق حرکاتشم وقتی جوگیر میشه ، اخلاقش عالیه
سرویساشم حرف نداره
سرویساش اره خوبه
باورت میشه من اول اونو با موسوی اشتباه گرفته بودم؟
درررررررووووووغ اون هیکل و قد و با این ظریف و نحیف اشتباه گرفتی؟
قیافع هاشون که از زمین تا اسمون فرق دارع

اخه همش میگفتن موسوی زشته و اینا برا همین:ag54:
ولی فقد سعید معروفHeart-Heart
AngryAngryAngry
همکلاسیامون
فقد گفتن دماغش باید عمل شه:ag54:
ولی سعیدمعروف نهHeart

خوب پارمیداندیدم پیامتو
(:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 23:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 23:02)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 22:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 22:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از hanie directioner با موضوع sex

بسم الله الرحمن الرحیم
عآره
اون اکانت آویشامم که پ.خ میداد همش با همین موضو بود |=
هااااااااااااااااااااااااااااان؟Sad:4fv::ngh::N56:
هان و زهر مار
خو اکانتمو ه-*-ک کرده بودن نمیتونستم با اکانت خودم
آهان!!!!!!!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Dodgyمی خوام پنهان بشم
خدافس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان