امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

(24-07-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تهنام cry girl

تو منو داری ..
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 97
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، [ niki ]
آگهی
شیوا گ.آ بزنننننن
(24-07-2014، 20:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:53)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیداUndecided

جونه دلم؟
تاحالاعاشق شدی؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
مرسی پاری^_^

خدافس فعلا ._.*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 20:55)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:50)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:44)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

100 هزار تومان من ادم قانعی هستم
سن من؟Sad

مگه سر گردنس ؟
مگه شهر هرته ؟

با صد هزار تومن میرم یه دستگاه شیرموز درست کن میخرم
مگه پول علف خرسه؟

ببخشید این دیلاگو شما باید میگقتی

بی ادب

ببین دیالوگ هارو قاطی کردی!!!!
crying

عیبی نداره
بیا این هزار تومن رو بگیر بخند
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط امیررضا* ، # αпGεʟ
(24-07-2014، 20:55)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان تیز هوشان سخته؟؟؟؟
کلاس می رفتید؟؟؟؟؟
سوالاتش تا چه سطحی سخت بود ؟؟؟

پرسش هارو سر جلسه دزدیدم!

میفروشم اکنون

مشتری زیاد دارمUndecided
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ
(24-07-2014، 20:56)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:53)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیداUndecided

جونه دلم؟

تو اسمت پریاس یا پارمیداUndecided
پارمیدا!

ولی امیر خودتم میدونی همه حرفای که زدی دروغ بود همشون ....
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
(24-07-2014، 20:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تهنام 
cry girl
چرا؟
هیشکی باهام نمیحرفهcry girl
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 20:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر مسائل خصوصیتونو نزار توگفتگو DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

من؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان