امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

با این عکس متأثر خواهید شد و به فکر فرو می روید!!

خیلی زیاد درگیر روزمرگی زندگی شده ایم. اما اگر کمی از بالاتر به زندگی نگاه کنیم زندگی فقط به اندازه نگاه کردن به این عکس طول می کشد. این مدت کم ارزش بغض و کینه و دشمنی با همدیگر را دارد؟ بهتر نیست از فرصت کم برای مهربانی با همدیگر استفاده کنیم؟

با این عکس متأثر خواهید شد و به فکر فرو می روید!!  1

پس بیا با هم دوست باشیم

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، nina jigar ، j0oj0o ، M.K.N ، SABER ، Alone ، 1939 ، mohamad66 ، خانوم گل ، FARID.SHOMPET ، cute flower ، EMINEM2 ، bardia001 ، hossein. ، pink devil ، Armina ، houman ، mina77 ، ar.f ، ♥ Sky Princess♥ ، why lie ، white angel ، *mahya* ، poya ، ململ جوجو ، reza u? ، عارفه ، Magical Girl ، best~girl ، p_boy22 ، love 2012 ، pouya12 ، فلانی ، AmItiSe ، LIGHT ، فرزانم ، deymon1 ، Hamidreza jefri HHH ، kian. ، مبینا شمس ، sayna ، *larmes de Feu* ، Newsha ti ti ، saghar77 ، yasna ، سپیده1 ، frozen✘girl ، *GANDOM* ، gharibe ، Deltang ، αℓι ، azary ، The Ginkel ، GHASEM ، *2gether4ever* ، сÜтε Đévìł ツ ، غروب ، black devil ، احسان 3000 ، W O L F ، T A R A ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، virus bomb ، MissLone ، فرشته ي كوچولو ، eli-77 ، ÐeaÐ GiЯl ، giti20 ، sara.pishoooo ، elnaz-s ، Super Girl ، mehrasa2012 ، ƝeGaЯ
آگهی
بله اقا محمد براي من يكي از اون قبرا پرشد ودوميش با مرگ من پرميشه
ديشب با بارون مسابقه دادم اون باريد ومن گريه كردمHeartباهاش از تو حرف زدمHeartاون دلتنگ خورشيد شده بودومن دلتنگ تو
پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، Deltang
من كه نه متأثر شدم نه به فكر فرو رفتم!!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، mohamad66 ، hossein. ، bahare_021 ، sajede
با 008 موافقمBig GrinBig GrinBig Grin
زندگی یعنی:
بخند هرچند که غمگینی
ببخش هر چند که مسکینی
فراموش کن هرچند که دلگیری
این گونه بودن زیباست هرچند که اسان نیست
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000 ، hossein. ، bahare_021
خب اگه منظورش رو درک کنین به فکر میرین که دنیا دو روزه !!! بیاین با هم رفیق باشیم ... Smile
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، hossein. ، ar.f
من که به هیچ جا فرو نرفتم فقط می دونم عکس جالبی بود
ااااااااااااااااااااااااااااااااااا اونجا رو اون پیر مرده دو تا پاهاش و یه دستش دم مرگه یه انگشتش بند قرص و دارو حالا مردAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با این عکس متأثر خواهید شد و به فکر فرو می روید!!  1
پاسخ
 سپاس شده توسط *2gether4ever*
slam
shomatato vase ashnai lotfan send kon ta ghabri be ghabrestan ezafe bnashod
پاسخ
با نظر 008 موافقم .Big Grin
خنده را معني ز سر مستي نكن آنكه مي خندد غمش بي انتهاست ...
پاسخ
 سپاس شده توسط hossein.
خوب که چی؟
|BACK AGAIN|
پاسخ
واه واه واه
چقدر شما ها سطح بین هستید.
اق ممد خیلی جالب بود کاش منبع رو می نوشتید.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، EMINEM2 ، hossein. ، a beautiful lie ، مبینا شمس ، Newsha ti ti ، سپیده1 ، black devil ، بر پشت شیر،خورشید اثر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان