امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

(24-07-2014، 17:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:50)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:49)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:46)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:43)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان من سراز كارتو درنياوردم اخر:|يه روز نويسنده اي يه روز مديري يه روز محروم:|
جدا چرا از نويسندگي درت اوردن؟:|
2 ماه نیمدم!Big Grin

احسان تو بهمن ماهي بودي؟Undecided

متولد 19 خرداد

من بهمنی امConfused

:|
فكر ميكردم بهمني ها خيلي خاصن:|گند زدي بهش:|
 سپاس شده توسط τοxικ
آگهی
(24-07-2014، 17:56)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(خوانده نشده 11، مجموع 469) امیر تو یه ثانیه چند جا پخش کردی ‌|:?
هوم گفت گو و اونجا
 سپاس شده توسط MONA-GH
(24-07-2014، 17:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||||||||||||

یه چیزی شده
چرا ساکتی؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 46
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(24-07-2014، 17:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا کتکشون کم شدع:|.____.
ب بعضیا هم با گفت قلادت رو جد ابادت میبنده ن ما:|
الان محرمم نکیند حرفی ک خوردم رو جواب دادم

بدو برو تا کاری نکردم اینم ازت طلاق بگیره -ـــ-

cof
 سپاس شده توسط τοxικ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MONA-GH ، ✘v!☻lent girl✘
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://images.luvimages.com/luvphotos/t/traditional_leg_tattoos-5457.jpg

این واسه آوآتآر بده !؟! ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، tyjtfhdhr ، ✘v!☻lent girl✘
(24-07-2014، 17:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:56)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دعوا کردی آخه ._.

هع زندگی زندگی ._____.

خوب دیگه!!!
از حقم دفاع کردم!Shy

افرین ._. Big Grin

خلیج فارس و عرب یادته ؟ ._.

هع چه داستانی بود Big Grin

اره ماکان اسکل کرد مارو!!!

الکی بودا 1 دیقه یه بار 200 تا رای میرفت رو رای ها خالی بندا!

ع ؟ ._.

من کلی زحمت کشیده بودم واسش ._______.

لامصب ...

برا چی تو؟Huh
 سپاس شده توسط Mohammad 77
کی بو دیروز به من میگفت ترشیده برم سرویسش کنم ؟ \:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(24-07-2014، 17:58)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این احمد رضا نمیاد بررسی کنه نویسنده گی هارو:rum:
راس میگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط τοxικ
(24-07-2014، 17:58)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||||||||||||

یه چیزی شده
چرا ساکتی؟
تغییر رفتار دادم:|||||||
(24-07-2014، 17:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://images.luvimages.com/luvphotos/t/traditional_leg_tattoos-5457.jpg

این واسه آوآتآر بده !؟! ._.*

نه ._.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، [ niki ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان