امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(24-07-2014، 14:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:07)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها حالت خوبه ؟ ._.
نـــــــه نـــــه ..

چیــــــز خوردم @_@

25r3025r30

من خُل و چلــــــم ..

مــــــن عصبیم ×_×

مــــن شآسکولم *_*

من مشنگــــم ..

25r3025r3025r30

:|

پرستــ ـــآر...
یه آمپول بی هوشی لدفـ ـــن-_-
از اون قویــآ بده:|
جانم ..^ـ^
چشم^ـ^
از اون گنده ها که به گاو ها میزنم (:؟

آره آره از همونــآ...(:
:|

یکی دیگم آمآده کن می ترسم اثـ ــر نکنـه:|

:>
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
قراره ثابت بشم ._. V:

يه قر ريز ._.

حالا بدرود Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، Mïņ̃†êR ، ∆ MeRzaD ∆
(24-07-2014، 14:13)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونــــــــآ من گآوم؟!25r3025r30

مـــــو مـــــو ..!:|

برو بشیــن رو تخت-_-
نه درآز بکش:|
چشــآتم ببند-_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
(24-07-2014، 14:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد حرف زدید ستاره هامو بعد از یسالcry girl
ستارع های منو بعد از 2 ماه:|
دو ماه پیش 4 تا کوچولو بود الان..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام ._.
 سپاس شده توسط First Star ، Mohammad 77 ، Brooklyn Baby ، MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
من میخوام برم توالایت ببینم ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 169

من واقنی خُل شدم :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆
خدافس !
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
من آمده ـام های های من آمده ـام ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 169
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MONA-GH ، ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
(24-07-2014، 14:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:12)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی عالمه اواتار ز دارم برم یکی برا اش رو بزارم

اواتر بده -ـ-؟
سلطان هستم با اجزه

واتر نمیدی وقتمو تلف نکنم امیر -ـ-؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 169
(24-07-2014، 14:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بشیــن رو تخت-_-
نه درآز بکش:|
چشــآتم ببند-_-
استغفــــرالله ..

روز روشـن؟!:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MONA-GH ، Mïņ̃†êR ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان