امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(24-07-2014، 12:37)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الاهُ اکبر .__.
فاطی شوورکردی به من نگفتی -___-

گریه بوکونم ؟؟!! }=
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
ایههَ ناس شکلکا از کجا میاد لامصبا؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 154
(24-07-2014، 12:38)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرولله

تسبیح من کو ؟ >_<
اسکل محله Big Grin

حرف نزن با من نامحرم -___-
من دیه با تو حرفی ندآرم نیم ساعت وقت داری -_-
شما بگو! شکلکارو از کجا میارید؟
از جایی نمیاری رو صفحه کلیدت هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღ ツ setareh ツ ღ ، ~Mahnaz~
ترکیبـ رنگیشـ قشنگهـ

^ـ^

سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(24-07-2014، 12:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:38)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 12:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکل محله Big Grin

حرف نزن با من نامحرم -___-
من دیه با تو حرفی ندآرم نیم ساعت وقت داری -_-
شما بگو! شکلکارو از کجا میارید؟
از جایی نمیاری رو صفحه کلیدت هست
خب چیو چیو بزنم میاد ؟
هرو اگه زحمتی نیس بگو!!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(24-07-2014، 12:41)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون صفحه ی شکلک رو می بینی ؟ 
روی شکلک های بیشتر کلیک کن
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(24-07-2014، 12:41)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از جــآیی که تو شکلکــآی نآم کآربریتو آوردی :>
امير دادا؟:/\
(24-07-2014، 12:41)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی شوورکردی به من نگفتی -___-

گریه بوکونم ؟؟!! }=
همین دیشب بود به جان خودم ._.
با تشکر ازشما.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان