امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

خاله دنیا عاچقتم.....
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(24-07-2014، 0:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو به عنوان یه اسکل خر چفت وظیفته برا الیکا شوور پیدا کنی (: جواب پ.خ رو هم بده -_- مسخره اسکل -_-

از باباش به من چ خیری رسیده ؟
حوصله پ.خ ندارم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط الیکا0 ، ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-07-2014، 0:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو به عنوان یه اسکل خر چفت وظیفته برا الیکا شوور پیدا کنی (: جواب پ.خ رو هم بده -_- مسخره اسکل -_-

على تو مجرد بودى؟:/\

اليكا الان زوده
بهشون بگو دديم اجازه نميدهBig Grin
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، الیکا0 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-07-2014، 0:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 0:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا گیج نشدی ؟؟؟
همه باهات نسبت دارن

من متعلق به همم:/\

پس تو معلم منی
تو همون چیزی که لیسانس داری :/\

فوق ليسانس مردم ازارى و انحرافات چيزى و دختركشى از دانشگاه هاروارد:|

همینو بهم یاد بده
(24-07-2014، 0:05)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:55)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:53)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:50)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیسر ^_^*

با منی ؟ (..*)
اره با خودتم^_^

خوبي؟
(:

ممنون : ) ..

تو خوبی فاطمه ؟
نه 
معلمم تو كماس
-_-
دارم رواني ميشم
واقعاً ؟ چقد بد .. ایشالله زودتر خوب شه .. !

ولی من نمیتونم درکت کنم آخه تا حالا به یه معلم هیچ حسی بیشتر از تنفر نداشتم :|
من عاشقش بودم
تا ميخنديد انگار دنيارو بهم ميدادن -_-
الان تصورشم سخته كه ببينم تو كماس
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، امیررضا*
چشم بابا هر چی شما و مامانی بگید
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
الیکا چرا اقا خیلی کم آنلاینن؟-_-
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 82

(24-07-2014، 0:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از باباش به من چ خیری رسیده ؟
حوصله پ.خ ندارم

بشكنه اين دس كه نمك نداره:/\

(24-07-2014، 0:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 0:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 0:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 23:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا گیج نشدی ؟؟؟
همه باهات نسبت دارن

من متعلق به همم:/\

پس تو معلم منی
تو همون چیزی که لیسانس داری :/\

فوق ليسانس مردم ازارى و انحرافات چيزى و دختركشى از دانشگاه هاروارد:|

همینو بهم یاد بده

پتانسيل ميخواد؟:/\
(24-07-2014، 0:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

على تو مجرد بودى؟:/\

اليكا الان زوده
بهشون بگو دديم اجازه نميدهBig Grin

هفته پیش ازدواج کردم
(24-07-2014، 0:09)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشقش بودم
تا ميخنديد انگار دنيارو بهم ميدادن -_-
الان تصورشم سخته كه ببينم تو كماس
معلم رقصت یا مدرسه ؟ ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان