امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(23-07-2014، 18:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداففففففس!
بشین :|

میخوایم پارتی بگیریم ^__^

(23-07-2014، 18:54)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی ^_^
سلام لاو (:
بیا پارتی بگیریم :V
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(23-07-2014، 18:54)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 14سالمه شماهاچندسالتونه؟؟؟
منظورت از شماها دقیقا کیع؟من گیج شدم>______<
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
(23-07-2014، 18:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت سالمی
احمد هم گمشدع:|
نه >_<

اون دیگه کیه ؟ ..
(23-07-2014، 18:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:54)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 14سالمه شماهاچندسالتونه؟؟؟
منظورت از شماها دقیقا کیع؟من گیج شدم>______<
تو
فاطی
علی
نوری
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://partymetal.blogfa.com/

اهنگ برا پارتی دارم نوراBig Grin
ملت از آدم تقلید نکنن نمیشه V:

سلام فاطی ^_^ :*

چطوری نفسم ؟ :***

همه چی ردیفه دیگه ؟ ^_^

واسه گود بای پارتی دو نفره :||

ننه باباتُ دک کردی؟ Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-07-2014، 18:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب من نگفتی لاو cry girl

خدااااااااااااااافسcry girl
ساری مای لیدی (..)

(23-07-2014، 18:55)ALI HaBibZadeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنی الآن خودت گم نشدی >|<
نمیدونم >_<

(23-07-2014، 18:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پارتی بگیریم :V
یه پنج مین صب کن من تیشرتم رو پیدا کنم الان میام ._. !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star
(23-07-2014، 18:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه ._.

معلومه که راس میگم ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(23-07-2014، 18:55)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت سالمی
احمد هم گمشدع:|
نه >_<

اون دیگه کیه ؟ ..
ولش:|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 25
خودافس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان