امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(23-07-2014، 18:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:24)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:16)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می دونم هیشکی منو نمی خواد.می دونم هر یه دیقه ای که میام کلی روحیم خراب میشه.می دونم دلم میشکنه ولی فقط واس خاطر دو تا عشقام میام فدا سرشون

اون2تا کیان؟
یا خزو جیل
یا هابیل و قابیل

ببین به خودم توهین کردی هیچی نگفتم دیگه نمی زارم ب آجیام توهین کنی
با اجزه خواهرات یکیشون قبلا یکیش زنم بودع اون ییک هم..
وجود دارع؟Huh
بکش برو الان مخم خستسUndecided

بی تربیتـ بی شخصیـ ــت -_-

جوآبشو نـــده یگـآنه...
آگهی
(23-07-2014، 18:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:24)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:16)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می دونم هیشکی منو نمی خواد.می دونم هر یه دیقه ای که میام کلی روحیم خراب میشه.می دونم دلم میشکنه ولی فقط واس خاطر دو تا عشقام میام فدا سرشون

اون2تا کیان؟
یا خزو جیل
یا هابیل و قابیل

وجود دارع؟Huh

حالا حالا ها هستم در خدمتتون هر کی مشکل داره باید برهSleepy
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 18
(23-07-2014، 18:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:23)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی
سلام عزيزدل سحري ^___^

پريا چرا ديگه نمياي واتس اپ؟؟
سلام عجقم^_^
واتس اپم خراب شده باوSad
لاين نداري؟
چرا چرا
وایبرم دارم
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(23-07-2014، 18:28)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون2تا کیان؟
یا خزو جیل
یا هابیل و قابیل

وجود دارع؟Huh

یگانه تازه ب خاطر بی ادبی محروم شدم دیع حوصله ی این کار هارو ندارم مشکلی داری بریم خوراک مرغ
(23-07-2014، 18:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون2تا کیان؟
یا خزو جیل
یا هابیل و قابیل

وجود دارع؟Huh

بی تربیتـ بی شخصیـ ــت -_-

جوآبشو نـــده یگـآنه...

هق هق عشقم از اولشم این منو اذیت میکرد
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
ممد اینا اخطار میخوان :| !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(23-07-2014، 18:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پــریـآ^ـ^
سلام آقآ محمد(:
سلآم مرضیـه^ـ^
سلآمـ امیر آقا(:
سلآم میس الـون:|
و سلآم سه کــآربر پنهــآن(:

کسی موند بگـ ــه((:>
سلام مهناز (:
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~Mahnaz~
(23-07-2014، 18:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:27)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام لادن ._.

سلآم دوستی (.. )

چه خبر ؟! :|

نویسندگی موبارک (؛

سلامتی^_^

):

میسی(:

:*

:*

نام کاربریتو عوض کن *^__^*

-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
خوابم میادSleepy
(23-07-2014، 18:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:28)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=amir303 pid=2230868 dateline=1406128758]
یا خزو جیل
یا هابیل و قابیل

وجود دارع؟Huh

یگانه تازه ب خاطر بی ادبی محروم شدم دیع حوصله ی این کار هارو ندارم مشکلی داری بریم خوراک مرغ
[/quote

من دیگه خوراک نمیرم چون به یکی از عشقام قول دادم اونجا جای بی ادبای مثل توهه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان