امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

سلام پاری :>

خوبم عزیزمممم^_^

گالری میخوام نوری :|
 سپاس شده توسط First Star ، # αпGεʟ
آگهی
(23-07-2014، 17:56)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:53)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:49)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع من میرم رو مخم مختون آزاد خدافظی هم نمی کنم چون جواب نداره.
اشتباه اَ خودمه که میام اینجا

هیچوقت همچین چیزی درباره ی خودت نگو (: !

عزیزم یه سر بزن به صفحه ی سه هر چی سلام کردم جواب ندادن بعدشم بعضیا گفتن رو مخم خب نظرشون محترم

دلیل نمیشه !

اصلا نظر دیگران مهم نیس ..

همه اولاش همینطوری بودن .. :|

خب نباید باشه اصلا قانون مزخرفیه که به تازه واردا محل نمیدن تازه من که تازه وارد نیستم توی چهار پنج تا گ.آ ی قبلی هم بودم

منم موافقم ._.
:|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 8
(23-07-2014، 17:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:54)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم :hiccp:
صـبی .. ! ._.

چطوری !؟ .^.
تنکـس ..
اسمـت؟؟
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط Dead Silence
سلام علی ._.*

بالاخره بچم زبون وا کرد ^_^ |: !
اگه میخواستم بگم کیه ، از اولش مخاطبُ مشخص میکردم ×!×

از اولش خوب برخورد کنی همین میشه (:

فک میکنن آدم حسابشون کردمـ .. !

ولی نَ .. خواستم جلو جمع ضایع نشن کسی بهشون محل نمیده ! (:

اینم خیلی بده که واسه" سپاس " یکیو بخوای (: !

همین کافیه ..

دیگه تو هیچی رو من حساب نکنید !

بکشید بیرون .. !

فعلا !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
(23-07-2014، 17:59)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. (:

Hi dear

سلام عزیزم
خوبی؟

(23-07-2014، 17:59)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صبا ^_^*
سَلآم نورآ ^_^

خوبی ؟ ._.

(23-07-2014، 17:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گالری خودم -_- !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(23-07-2014، 17:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:56)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نباید باشه اصلا قانون مزخرفیه که به تازه واردا محل نمیدن تازه من که تازه وارد نیستم توی چهار پنج تا گ.آ ی قبلی هم بودم

خب که چی :| ؟

اینجا نقل و نبات هم نمیدن به آدم !

همه ی ماها یه روزی تازه وارد بودیم الان این شدیم !

فقد کافیه یه مقدار خودتو مث اینجا کنی اونوقته که همه دوستاتن !

آخرش به هیجا نمیرسی،کلی دوست پیدا میکنی ولی اسمشون دوسته :|

یه مسخره بازی !

گفتگو آزه ینی 80 به قبل !

گفتگوهای الان به هیچ دردی نمیخورن :/

قبول دارم من اینجا بیست تا ب بالا دوست داشتم ولی وقتی به خودم اومدم دیدم فقط دوتاشون واقعا دوست واقعین
 سپاس شده توسط First Star
سلام صبا (:

مرضیم :| !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~JaSmIn~
(23-07-2014، 17:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری :>

خوبم عزیزمممم^_^

._.
سلام مرضی^_^
خوبم تو خوبی؟^_^*

سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان