23-07-2014، 11:44
(23-07-2014، 11:41)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من برم کلن نمیام آ :|
(23-07-2014، 11:38)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گوه اضافی خوردن اذیتش میکنن کی اذیتش میکنه؟
(23-07-2014، 11:36)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 11:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خف بمیر جیگرم
(23-07-2014، 11:31)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعــوف فـــ ـــظ :|
بشین ._.
(23-07-2014، 11:32)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خشم میگ میگ ._.
قضیه ایدین چیه؟
:|
خوشم نمیاد اینطوری در موردم صحبت میکنیدا حالم به هم میخوره از این شر ور های ایسان
میزارم میرما
باش .. خودت چطوری ؟ =))
نزار عصبی شم هویتمو فاش کنما
اخی دلم برا ستاره جونم تنگیده پینک لیدی لعیا اوا مرضی مری نازی زنم شوتی گرل منظورمه شادی دنبی یا همون شیرین
هعی
خوبی عتو به ستاره لعنتی بگو گورشو گم کنه تابستون شد دیه
اغا ستاره نمیخواد بیاد :|||||
اذیتش میکنن اینجا :|
زور ک نی ..
منم میرم ی روز ._.*
سر چی الهی بمیرم اجیش نبوده ازش دفاع کنه
نظرت چیه قرار بزاریم من و تو از شنبه دیگه نیایم؟
باش .. از شنبه بریم ^_^
قضیه ش طولانیه .. حرف در اوردن براش ! اونم رف .. خوب کرد رف .. الان اعصابش ارومه ..