نظرسنجی: خب یسوال برامون ایجاد شده دلیل لایک نکردن چترومها توسط شما کاربران گرامی چیست؟(دی:)(تنها جنبه سرگرمی وتنوع دارد)
این نظرسنجی بسته شده است.
خوشم نمیاد لایک کنم
2.82%
2 2.82%
خز شد|:
22.54%
16 22.54%
حسش نیست
28.17%
20 28.17%
از مدیرش بدم میاد خخخ
12.68%
9 12.68%
چون بقیه لایک نمیکنن
2.82%
2 2.82%
لایکام حروم میشه
4.23%
3 4.23%
دلیلی نداره
8.45%
6 8.45%
اصن کی گفته باید لایک کنم؟
4.23%
3 4.23%
چقدر شما حریصید (حریس)خخ
0%
0 0%
باکمال میل لایک میکنم (دیSmile
14.08%
10 14.08%
در کل 71 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)176 ஜ۩۩ஜ

(23-07-2014، 0:41)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:34)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما میخوای بگی رفیقامن اخطار نمیدن ...

پسر جون ..

برو اخطارامو ببین ..

همین عرفان ک باش صمیمی ام ..
ی بار محرومم کرده ..

ی بار ۴۰ درصد اخطار داده واس درگیری ..

نمیدونی ، تز نده (:

بحث نمیخوام بکنم ..

کاری داری ببا پ خ (:

فظ (:
واقعا کاش این بچه هایی که بزرگ میشن معلمشون شما باشید!

خدا بخواد معلم که در اینده نمیخواهید بشید؟

بدرود
ایسان .. پریا ..

شاهد باشین ..

خودش توهیین میکنه اونوقت دیده تا من اتو نمیدم دستش ب ی پاچه خوار گفتن میخواد اخطار بده ...

توهیین نکن عمو ...

اولین کسی ک باید اخطار بگیره خودتی ...

مودب باش .. نمیخوای ؟ نت رو خاموش کن برو از تابستونت لذت ببر ...

گزارش میشه این کارات ..
من همون گونه که با هام صحبت کردین پاسختون رو دادم و بس
بدرود دوستان
حال خوب رف
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، Shawty Girl ، # αпGεʟ ، I r A n
آگهی
(23-07-2014، 0:39)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:32)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چغلی و کفتر میکنه نه فرشته ._. 
جنسیت اصلیت از پرندگانه پَ ._.
دفه دیه خودتو تشبیه نکنی ب فرشته ._.

دِ حرف گیر نیاوردی بزنی چرت نگو دیه :|

کفتر نامه رسونه -_- ! ..
من ندیدم فرشته چغلی کنه :|

فرق نداره چیکارس :|
اصل ماهیتشه ._.

حالا ببین :|

من با همه ی فرشته ها فرق میکنم ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)176 ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، I r A n ، # αпGεʟ ، Dead Silence
(23-07-2014، 0:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:38)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه حالا با موضوع شما کاری ندارم..همون آقایی که میگی دوبار الکی..رها رو محروم کرد..

نازنین {اسکای..}با یه اکانته دیگه اومده بود الکی محروم کرد..نازنین اومده بود رمزشو بگیره..بیاد..اما دیگه نیومد..و نخواهد آمد..؟!چرا.؟!به خاطر عقده ای بودن بعضیا..!>_<

اعصابه آدمو خورد میکنن..تو تیم مدیریت هم همه طرف اونن وگرنه میدونسم چطوری حالشونو بگیرم..+_+

باز همون لعیا؟

اونا کلا حقشون بود من همیشه حمایت کردم این بحثو

نازنین..؟؟؟؟؟!

من کی گفتم لعیا..؟!

جدا از دوستیمون در مورد لعیا درست حرف بزن..

اونو الکی محروم کردن..من 4 سالِ که توی دنیای واقعی باهاش دوستم..هیچی در موردش نمیدونید..الکی جَو ندید..!

امیر.. تو خودت گفتی نباید به کسی توهین کرد..!اونوخ انقدر راحت اینطوری میگی به لعیا..!؟؟؟!Sad
 سپاس شده توسط امیررضا* ، # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(23-07-2014، 0:45)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:38)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه حالا با موضوع شما کاری ندارم..همون آقایی که میگی دوبار الکی..رها رو محروم کرد..

نازنین {اسکای..}با یه اکانته دیگه اومده بود الکی محروم کرد..نازنین اومده بود رمزشو بگیره..بیاد..اما دیگه نیومد..و نخواهد آمد..؟!چرا.؟!به خاطر عقده ای بودن بعضیا..!>_<

اعصابه آدمو خورد میکنن..تو تیم مدیریت هم همه طرف اونن وگرنه میدونسم چطوری حالشونو بگیرم..+_+

باز همون لعیا؟

اونا کلا حقشون بود من همیشه حمایت کردم این بحثو

نازنین..؟؟؟؟؟!

من کی گفتم لعیا..؟!

جدا از دوستیمون در مورد لعیا درست حرف بزن..

اونو الکی محروم کردن..من 4 سالِ که توی دنیای واقعی باهاش دوستم..هیچی در موردش نمیدونید..الکی جَو ندید..!

امیر.. تو خودت گفتی نباید به کسی توهین کرد..!اونوخ انقدر راحت اینطوری میگی به لعیا..!؟؟؟!Sad
ببخشید بدرود من برم موضوع بزنمWink
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(23-07-2014، 0:39)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان :*
تآ حآلا نمیدونستم تو عم منو دوس دآری:*)
پری مآمآ ای دآدآشو من اصن نمیشنآسم !
محرفیش کُن (:
تآرو بآی
سرعتم خعلی ضآیس تآ میخآم ج بدم دو صفه رفتید جولو !
پَ خودآفظ

سرور اینجا خرابه

جای دیگه میری سه سوته میاد
(23-07-2014، 0:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:39)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:32)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چغلی و کفتر میکنه نه فرشته ._. 
جنسیت اصلیت از پرندگانه پَ ._.
دفه دیه خودتو تشبیه نکنی ب فرشته ._.

دِ حرف گیر نیاوردی بزنی چرت نگو دیه :|

کفتر نامه رسونه -_- ! ..
من ندیدم فرشته چغلی کنه :|

فرق نداره چیکارس :|
اصل ماهیتشه ._.

حالا ببین :|

من با همه ی فرشته ها فرق میکنم ._. !
تو ازوناشی ک میرینه همش آبم قطعه :|
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، Mohammad 77
مرضیه..مرضیه..خواهر من ول کن..همین الان خیلیا هسن..که منم دوس دارم باهاشون یه دعوای حسابی بکنم و بشورم بذارم کنار..اما این کارو نمیکنم..!

پیشنهاد میکنم..دیگه نیا گفت گو ی ازاد چون آدم زودرنجی هستی..!نیا اینطوری راحت تری و برای خودت هم بهتره..ً
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، Dead Silence ، I r A n
هیچوقت با بزرگترت بد صبت نکن پسرم +_+

میشناسی منو .. ب ندرت =)))))

هیچوقت از حقم نمیگذرم ! حالا هر کار میخوای بکن .. گزارش میشه =))) نه ب عمو صابرت ... ب یکی یگه =))))

خدافففففف ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، I r A n ، # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سکوت همیشه معنی سکوت را ندارد ، گاهی سکوت یعنی :
س : ساعت های
ک : کسری
و : وجود
ت : تو !
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، I r A n
نازنین..>_<

کوشی..؟!+_+

میای بریم بغض قلـم..؟!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان