نظرسنجی: خب یسوال برامون ایجاد شده دلیل لایک نکردن چترومها توسط شما کاربران گرامی چیست؟(دی:)(تنها جنبه سرگرمی وتنوع دارد)
این نظرسنجی بسته شده است.
خوشم نمیاد لایک کنم
2.82%
2 2.82%
خز شد|:
22.54%
16 22.54%
حسش نیست
28.17%
20 28.17%
از مدیرش بدم میاد خخخ
12.68%
9 12.68%
چون بقیه لایک نمیکنن
2.82%
2 2.82%
لایکام حروم میشه
4.23%
3 4.23%
دلیلی نداره
8.45%
6 8.45%
اصن کی گفته باید لایک کنم؟
4.23%
3 4.23%
چقدر شما حریصید (حریس)خخ
0%
0 0%
باکمال میل لایک میکنم (دیSmile
14.08%
10 14.08%
در کل 71 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)176 ஜ۩۩ஜ

(23-07-2014، 0:15)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:08)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی گف آیسان ؟._.

کسی گفت فرزام ؟ ._.
اره ._.

خواب دیدی خیر باشه ._.
من تو بیداری خواب نمیبینم تورو نمیدونم ._.

منم کُلن خواب نمیبینم ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)176 ஜ۩۩ஜ 46
 سپاس شده توسط I r A n
آگهی
(23-07-2014، 0:15)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:14)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خیلی دوس دارم از پیشونی بذارمت زیرِ تریلـی..!Angel

نظرِ بقیه چیه..؟!Rolleyes
مثبت ._.

قربونت پس بیا کمک ببریمش جـآجـرود اونجـآ تریلـی زیاد رد میشه..!((:

بس که این تارا سنگینه..!(((:
 سپاس شده توسط T A R A ، Thyme
(23-07-2014، 0:14)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خیلی دوس دارم از پیشونی بذارمت زیرِ تریلـی..!Angel

نظرِ بقیه چیه..؟!Rolleyes

من؟ :|
منو مظلوم گیر آوردی؟! >_<
هرکی میاد میخواد سر منو ببره زیره تریلی ! <:
:| آخه چرا ؟! .. >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)176 ஜ۩۩ஜ 46
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، امیررضا* ، ღSηow Princessღ ، Thyme
(23-07-2014، 0:16)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الیکا جان برو تو خبر ها فعالیت کن :/\

ب اندازه کافی هم پارتی داری =)))))

یکیش همین مدیر ( اقا) امیررضا :vv
از دید پاچه خواری البته (:*

سلام تارا ._.

ایسان عکس میگیرم بت نشون میدم ..

بای سیستر ):

عکستو ندادی اخر )))))؛

بله؟اکنون اخطار دریافت میکنید.
 سپاس شده توسط Thyme
نقل قول: من؟ :|
منو مظلوم گیر آوردی؟! >_<

اهم اهم خواهرش اینجاست چرا باس مظلوم گیرش بیارید ؟ ._.

ی فوت کُنم همتون رو هوایید آ دست از خواهر من بکشید ._.

پریا خواهر من سنگین نی ._. فرزام سنگینه :|||| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)176 ஜ۩۩ஜ 46
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ ، I r A n ، Dead Silence
(23-07-2014، 0:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:11)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:07)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همتون بدم میآد ...!
cry girl

من باباتم ! >_< ..

دبگه هیچکی دوسم ندآره ..!
اَ فردآ میخآم پروفم ویرآیش کنم .. دیگه نیآم ._.*

بخور ! ._.
راستی یه داداش داری ! :|

عییی این چرآ بآور نمیکنه ؟ ._.*
چی ؟ جییییغ کو ؟
چن سآلشه !؟ اسمش چیه ؟
ذوق مرگ شُدم -_-*
کی اقدآم کردین شُمآ به سومی ؟ :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=28240

._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Thyme
کد:
<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/fibNH/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="320" width="569" ></iframe>
آیسآن c24
ممد :nea:
امیر رضآع :183:
آوآ nky
تآرآ6gd
الیکا:89:
و ...495
خوآب هآی خوش ببینید:492:
علی:moi:
خوآب پآندآی کنگفوکآر ببینی:moi:
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n ، امیررضا* ، Thyme
نقل قول: بله؟اکنون اخطار دریافت میکنید.

بابته ؟ ..

امیررضا الکی اخطار نده .. میرم ب صابر گزارش میکنم آ .. !
 سپاس شده توسط T A R A ، ◄Iяαи► ، Dead Silence
(23-07-2014، 0:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 0:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی گفت فرزام ؟ ._.
اره ._.

خواب دیدی خیر باشه ._.
من تو بیداری خواب نمیبینم تورو نمیدونم ._.

منم کُلن خواب نمیبینم ._.
میدونم ._. 
عادما خواب میبینن فقط ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان