امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝

(22-07-2014، 15:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان._. ..

هیچی..

خدانگهدار همگی...

هان ؟

جواب پ.خ هم بده دوست داشتی .. بعدش برو ..

اصن ب من چه جواب ندادی هم نده ._.

والا ..

بابا خوبه حالا همتون میخواین برید :|

ممنونم واقعن از اون همه اهمیتی که ب ی مادر دادین :|||

ایش -_- ! ..

من كه كاملا هوات رو دارم|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(22-07-2014، 15:07)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاهاهاها آواتارشو ها ها ها ها 245

به شوالیه کاملت احترام بزار

جان ؟

سر علی ٢...
شوالیه جدید کاملت برخیز

جریان چیه ؟
فوش میدی ؟ خودتی Big GrinTongue

مگه من با تو شوخی دارم مردک بی خاصیت ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
اهورا؟؟؟؟؟

خوبی داشی؟؟ دماغت چاقه؟؟؟
نقل قول: NICKOLAS

ن:| اخه كى ركى رو طلاق ميده؟:/\
بلد نيستم❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 89
موقعی داداشمی ک مجرد باشی -_- ! ..

حالا طرف میخواد رکی باشه یا هر کَسه دیگه ای *-_-* .. !

عـربی برقص خوو :|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
چقد خوبه ی مُشت دوست مدیر و نویسنده داشته باشی همیشه سپاسات رنگی باشه :|

تو جمع دوستان :|

فقد من و سارا و صادق و چند نفر دیگه نویسنده و مدیر نیستیم :|

خوش ب حالمان ._. ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 89
 سپاس شده توسط 2 سیـب آلـبالو ، Dead Silence
(22-07-2014، 15:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:07)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شوالیه کاملت احترام بزار

جان ؟

سر علی ٢...
شوالیه جدید کاملت برخیز

جریان چیه ؟

خو نفهم می گم جریان چیه
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 89
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
hooooooooom
بچه ها عید تون مبارک
.
.
.
.
.
.
.
.
من دیگه نمیتونم ادمه بدم!...

(22-07-2014، 15:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان ؟

سر علی ٢...
شوالیه جدید کاملت برخیز

جریان چیه ؟

خو نفهم می گم جریان چیه

دشمن داره به ما حمله میکنه

علی تو با من بیا ارتش ما چند نفره ؟

نیکلاس تو دره کاملون رو میشناسی ؟!
با ارتش از پشت حمله کن میخوایم دشمن رو غافلگیر کنیم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(22-07-2014، 15:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه ی مُشت دوست مدیر و نویسنده داشته باشی همیشه سپاسات رنگی باشه :|

تو جمع دوستان :|

فقد من و سارا و صادق و چند نفر دیگه نویسنده و مدیر نیستیم :|

خوش ب حالمان ._. ! ..
من همیشه جزئـه سه نقطه حساب میشم :| ._.

من و سارا و صادق و  . . .:|

هـی ! 1 روز 2 روز نیومدم نت نشستم با خودم خلوت کردم :|

نت ک نداشتیم وقت خوبی بود واس این کار ! ..

راجب نویسندگی !

آیسان .. دوره ی بعدی ..

رقبت بین کاربرا کمتره ..

همه نویسنده شدن ! میمونه فقط چن نفر !

اگه فعالیت کنیم شاید جز اونا باشیم ..

ولی اگه زبونم لال دوره بعد نوینسده نگیرن چی ؟ |:

شانس نداریم ک .. میگن تعداد نویسنده ها زیاده دیگه نمیگیریم ..

از این میرتسم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(22-07-2014، 15:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 15:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر علی ٢...
شوالیه جدید کاملت برخیز

جریان چیه ؟

خو نفهم می گم جریان چیه

دشمن داره به ما حمله میکنه

علی تو با من بیا ارتش ما چند نفره ؟

نیکلاس تو دره کاملون رو میشناسی ؟!
با ارتش از پشت حمله کن میخوایم دشمن رو غافلگیر کنیم

خل شدی ؟ 
زده به سرت ؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 89
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان