امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝

(22-07-2014، 14:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا ؟ :|

نورا پایه تره ؟ ._.

دستت درد نکنه دیه .. cry girl

من بودم که بزرگت کردم .. من بودم که بخاطر تو درد رو تحمل کردم :|||| !

من بودم که تو ماه خرداد ب دنیا آوردمت  cry girl :|
:ngh:

من کی گفتم از تو پایه تره ؟ -_-*

من نگفتم کسی پایه تر از کسیه .-.

نورام منو معتاد کرد (*..)(..*)
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 84
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
آگهی
(22-07-2014، 14:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:48)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:46){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:43)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:39){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوات نكردم كه چرا نمياي :|
سوال بود كه چرا نمياي :|||
خير اجازه نيست :|
خف بمیر میزنمتا
خوبه ازت بزرگترم جوجه
چه ارد میده
بای فلا
به لقمان گفتند ادب از كه اموختي؟گفت از مگان ها :|
چاکریم لقمان جان
تو انقد اینجایی کی وقت میکنی به کار و زندگیت برسی
بای
احساس ميكنم مخاطبم پسره :||||||||
كار و زندگي ندارم :||||
باي (:
توروقران فوش نده خدا نکنه پسر باشم
ایشششششش
فکر کن مگی  پسر
اوققق
بای
سلام ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، First Star
(22-07-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

نامادریا خوشگل ترن._.

همتون الان بر علیه منید ؟ ..

دستتون درد نکنه ._.

اون اهورا که خیر سرش داداش من بود .. الان شد داداش رضا .. اون فاطی که آبجیه من بود .. الان شد آبجیه رضا ..

نامادری ها هم که خشگل ترن .. پایه ترن ..

اصن من این وسط اضافی ـام ._.

میرم ب برنامتون برسید .. cry girlcry girlcry girl

خدافس :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 84
 سپاس شده توسط Navisa. ، ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Brooklyn Baby ، First Star ، Mᴏsᴇs
(22-07-2014، 14:55)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:53)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 9:36)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـان من میخواستم بزنم >_<
این گفت و گوی ازاد یعنی چی چجوری حرف میزنی با بقیه ؟؟برام خیلی جالبه مثل چت هستش ایا؟؟؟؟
گفت و گوی ازاد مودبانه ی چته

چقدم ما مودبیم Tongue
اره ما با ادبمون اینجا رو ترکوندیم .__.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(22-07-2014، 14:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2223022 dateline=1406029856]ن:|
تو خواهر منى
اونم ميشه داداشم:/\
[/quote]
بدون اجازه ی من رفتی رکیُ گرفتی ._.*

با این حال بازم خواهرتم ؟ -_-

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

اینم از داداشت :|||

رضا ینی معرفتت ..

تا تقی ب توقی میخوره منو در میاری :|

از اول در آر  خدا شاهده اگه ناراحت شم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
من نمیتونم بیام جنگ
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آوا هر موقع مواد خواستی بیا پیش من ._.

الان بیای ضایس :| !

من امشب قرار دارم نیا هیچکی خونه نیس :V !

:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Brooklyn Baby
(22-07-2014، 14:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود مجدد

هاهاهاها آواتارشو ها ها ها ها 245
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 84
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، 2 سیـب آلـبالو
(22-07-2014، 14:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

نامادریا خوشگل ترن._.

همتون الان بر علیه منید ؟ ..

دستتون درد نکنه ._.

اون اهورا که خیر سرش داداش من بود .. الان شد داداش رضا .. اون فاطی که آبجیه من بود .. الان شد آبجیه رضا ..

نامادری ها هم که خشگل ترن .. پایه ترن ..

اصن من این وسط اضافی ـام ._.

میرم ب برنامتون برسید .. cry girlcry girlcry girl

خدافس :|

الان واقا ناراحت شدى؟
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان