امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝

(22-07-2014، 10:53)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:49)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهو bathtimeهایantisirk

سلام شیوا:rum:

چی شده؟❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 26

این:rum:شکلک مخصوصمه
خوبه یا نه؟
نه نه یچیز دیگه بردار❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 26

(22-07-2014، 10:49)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی کوچولو گفتی؟❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 26
اوهوم (:

چی گف؟❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 26

(22-07-2014، 10:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَ بی بَ بی بَ بی بَ بی بَ بی بَ بی ._.*
ای او ای او ای او ایوایو ایو ایو❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 26:D

این>>>>inrv
خوبه شیوا؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 176 ❝ 26

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
دیشب حدود ساعت 10 بود رعدو برق میزد بارون هم میومد ._.

به خانواده گفتم دلم گرفته :|

بابام :ساکت شو دارم فیلم میبینم ! :|

مامانم :این چیزا واسِ تو طبیعیه ! :|

خواهرم :چاه باز کن تو کابینته :|

محبت در خانوادمون موج میزنه ._.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بدرود همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط First Star ، Mohammad 77
بچه ها گزینه حذف ارسال هم برای شماهس
(22-07-2014، 10:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نذر " با کودوم "ز" نوشته میشه ؟ :|

همین ک نذری شله زرد میدن آ .. اونُ میگم ._.

با "ظ" ._. من با "ض" هم مینویسم ._.

میطمئینی ؟ ._.*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط First Star
هع (: گریه آدمو خآلی میکنه (: cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Magical Girl
نقل قول:
خوبم ولی خسته
چرا؟497

نقل قول:
بَ بو بَ بو بَ بو بَ بو بَ بو بَ بو ._.*
ای ای ای ای ای ای ایو ایوووووووووووووووووووووو497
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Magical Girl
ایـن سینـا بـاز اومـده :| .. !

پـنـهـان هـا -_- ! ...

:| مـن و وِل نمـیکـنـه ._. ! ..

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=131416
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(22-07-2014، 10:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 10:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نذر " با کودوم "ز" نوشته میشه ؟ :|

همین ک نذری شله زرد میدن آ .. اونُ میگم ._.

با "ظ" ._. من با "ض" هم مینویسم ._.

میطمئینی ؟  ._.*

نه ._.

ولی فکر کنم با "ذ" .-.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ∆ MeRzaD ∆
cold:viki:Confusedwrdft::493:
الووو باشمام

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان