امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ

(21-07-2014، 21:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:47)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناسم عزیزم
Sky fereira
فقط کپی نکنید :|
شکر که میدونی !

از فرددا همه آواتار میزارن =))

من برا آواتارش نگفتم که :|

فقد میخواستم اسمشو بدونم ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 141
 سپاس شده توسط melodi+ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Brooklyn Baby
آگهی
(21-07-2014، 21:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:45)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد باشینا شیوا خودش نمیخواد 1000 سپاس بهش بدم

من دارم روزی 2000تا سپاس میگیرم بنظرت احتیاج دارم؟Big Grin

نقل قول: بگو ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 141کی گفته
کلید نکن گفتم حواست باشهAngel
پس کسی نبودهaquarium

ننمیتونی منو گول بزنیBig GrinBig Grin

(21-07-2014، 21:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سينا شيوا ميتونه کارتو را بندازهBig Grin

:183:

:nea:
چیو؟Confused

محرومیتشو :hiccp:

نه فقط میتونم محرومش نکنم

(21-07-2014، 21:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا؟

جانم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mohammad 77
(21-07-2014، 21:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:42)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

گوشیت فلش شد ؟
سلام
نه هنوز باید بک آپ بگیرم یه ذره مطلب خوندم انگار اندروید ال می خواد بیاد واسه این گوشی 
(21-07-2014، 21:46)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باب اینجآ
باب اونجآ
باب همه جآ |=
پرشین تون چیکآر کرده |: !!!
**** تو اخلاق همه Tongue
(21-07-2014، 21:47)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:46)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا :|

آواتارو !
آوتار قحط بود ؟ 
می خوای بهت بدم من زیاد دارما
مثل خودت؟

نه ممنون

من اینو به خاطر اینکه به رنگ اسمم بیاد گزاشتم وگرنه همون یاس رو می زاشتم Big Grin
درست شد گوشیت؟
نه هنوز درست نشده باید فلش کنم 
(21-07-2014، 21:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:45)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:42)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
همه باب اسفنجی شدن ؟:297:
انقد پرشین تون نبینید 2mo5

خوب دوست دالمش Tongue
2mo5
خیلی رو مخه شما ها دیگه بزرگ شدید انقد پرشین تون نبینید 2mo5
من با اینکه 14 سالمه ولی دوسش دالم Tongue
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 141
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ
نقل قول:
اسم آهنگ خوباشو بده برم دانلود کنم :|
یه آهنگ داره !

اسمشو نمیتونم کامل بگم =))

اسمش یه چیزی rules عـه 

با red lips و 17 !
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(21-07-2014، 21:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع زندگی چقد مسخرس2mo5

این شکلک حرف زشت میزنه ها اخطار؟Big Grin
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، MOHSENEBRAHIMI
(21-07-2014، 21:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

What do we want????? Big Grin

دنیا بقیشو تو بگو Tongue
a human to will be our husband
ای خدا:|

(21-07-2014، 21:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

گوشیت فلش شد ؟
سلام
نه هنوز باید بک آپ بگیرم یه ذره مطلب خوندم انگار اندروید ال می خواد بیاد واسه این گوشی 
(21-07-2014، 21:46)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باب اینجآ
باب اونجآ
باب همه جآ |=
پرشین تون چیکآر کرده |: !!!
**** تو اخلاق همه Tongue
(21-07-2014، 21:47)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:46)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارو !
آوتار قحط بود ؟ 
می خوای بهت بدم من زیاد دارما
مثل خودت؟

نه ممنون

من اینو به خاطر اینکه به رنگ اسمم بیاد گزاشتم وگرنه همون یاس رو می زاشتم Big Grin
درست شد گوشیت؟
نه هنوز درست نشده باید فلش کنم 
(21-07-2014، 21:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:45)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
همه باب اسفنجی شدن ؟:297:
انقد پرشین تون نبینید 2mo5

خوب دوست دالمش Tongue
2mo5
خیلی رو مخه شما ها دیگه بزرگ شدید انقد پرشین تون نبینید 2mo5
من با اینکه 14 سالمه ولی دوسش دالم Tongue
خودت ریستش کن....
(21-07-2014، 21:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:45)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس کسی نبودهaquarium

ننمیتونی منو گول بزنیBig GrinBig Grin

(21-07-2014، 21:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سينا شيوا ميتونه کارتو را بندازهBig Grin

:183:

:nea:
چیو؟Confused

محرومیتشو :hiccp:

نه فقط میتونم محرومش نکنم

(21-07-2014، 21:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا؟

جانم؟

مدرک بیار...
(21-07-2014، 21:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:47)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناسم عزیزم
Sky fereira
فقط کپی نکنید :|
شکر که میدونی !

از فرددا همه آواتار میزارن =))

تو گوگل سرچش نکنید عیبه :|

cof
(21-07-2014، 21:49)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از محرومیت درش نمیاری؟ xx_sina_xx

به صابرم گفتی؟!؟!؟!؟

نمیشه بن دائمه بعدم فش ددادی باش دوس داشتی هی محروم بشی؟Dodgy
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: