امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ

(21-07-2014، 21:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با امثال تو بودم

مرسی
حداقل امثال من خرسینه نیستن :| عروسیت کیه نکنه من دعوت نیستم -_-

نه نیستی :/\
خوبه چون نمیخواستم بیام پول ندارم کادو بخرم :nea:

ب درک
تو سلیقه نداری میری مرگ موش برای یاسمین میگیری
من وآسه دوستمک مرگ موش نمیخرم اون نیس موشه تو موشی واسه تو میخرم :nea:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 135
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(21-07-2014، 21:36){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:31){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسيس بهتره :|
عآقآهه ی خسیس. V:
اصن اينو كه گفتي يك حالي كردم خفن v:
عآقآهه شمآ چن تخته کم دآری !؟! ._.*
ممنون :|||
خوآهش میکنم *^-^*
عآقآهه شمآ میدونی سپآس چیه !؟! |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(21-07-2014، 21:36)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اگه از محرومیت درش بیاری امشب 1000 سپاس از من مگیری

نمیشه ای خدااااااااااااااااااا:rum:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، Sam-1375
(21-07-2014، 21:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:29){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:23){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایدین یاسر رضا هر کوفتی اینجا با کسی نبینم قاطی بشی سایت دوست یابی دو تا کوچه پایین تر 
خوبه كه با خودت همينجا دوست شدم ((: الان سياستاي سايت فرق كرده؟ ((:

توچتروم؟واقعا؟اره فرق کرده ادمای .... نباید باشن اینجا
اگه منظور از ادماي چهار نقطه منم كه ميتونم مدرك بيارم كه كي ادمه 4 نقطس.

بیار کوچولو Angel
مطمئني؟مدركا شامل چت هاي اخره شب تو ياهو و 2 تا دوست پسره قبلي هست
اخرين مدرك هم كه از همه بهتره با اشاره حاليت كنم شايد بفهمي
1.لبه دريا كه يك قايقم هست.2.يك كوهه زيبا با خزه هاي روش و ابم ازش مياد پايين
بسه؟
(21-07-2014، 21:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:35)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Come backAngry

What ؟?

هیچی عزیزم هیچیBig Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(21-07-2014، 21:36)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام چیزی نداره ..

وات دِ فاز ..

مشکل داره ؟

امضام ینی وات دِ فاز ..

در ضمن .. خیلی ممنونم از اون همه امیدواری بهم دادی .. (:

خدافس
مهم منظور تو نیست دو روز دیگه صابر بیاد محرومت کنه نمیخوای بگی که منظورم فلان بوده :|

خداففففــ !

هیسس آوا صداشو در نیار تا الان هیچکس نفهمیده بود :| !

صابر هم نمیفهمه ._. !

سلامـ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 135
 سپاس شده توسط melodi+ ، MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
(21-07-2014، 21:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:32)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:27)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه نمیدونم کی محروم کرده 
از اول مشکلم با کی بود؟؟؟؟؟
من که با کسی مشکل نداشتم

عرفان دیگه
سینا کلید نکن تورو جدت با همین شروع کن اون سابقش خرابه هیچی نمیشی
اولین اکانت من تو فلش  همون بود

لطفا از محرومیت درش بیار

مگه یکی رو محروم میکنید بهش میگین بره یه اکانت دیگه باز کنه؟!!

تو اون یکی نیستی

وقتی یکی واسه همیشه بن میشه دیگه فرصتی بش داده نمیشه اوکی؟
توالان استثنایی استفاده کن
پس این اکانت منو باز کن:

ســیــنــا شیــطــون
(21-07-2014، 21:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:36)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اگه از محرومیت درش بیاری امشب 1000 سپاس از من مگیری

نمیشه ای خدااااااااااااااااااا:rum:
fishing
براچی گنآه دآره (:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 135
(21-07-2014، 21:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل امثال من خرسینه نیستن :| عروسیت کیه نکنه من دعوت نیستم -_-

نه نیستی :/\
خوبه چون نمیخواستم بیام پول ندارم کادو بخرم :nea:

ب درک
تو سلیقه نداری میری مرگ موش برای یاسمین میگیری
من وآسه دوستمک مرگ موش نمیخرم اون نیس موشه تو موشی واسه تو میخرم :nea:

تو باید برا یاسمین بگیری نه من

برا همینه دعوت نیستی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ◄Iяαи►
شــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــوا ......p336
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: