امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ

اعتراف می کنم سوم ابتدایی که بودم وقتی قرار بود سر کلاس مشق بنویسیم
دستمو خودکاری می کردم و به معلمم می گفتم خانم دستم خون اومده نمیتونم بنویسم
معلمم می گفت باشه ننویس
گودزیلایی بودمااا
ولی خدایی معلم هیچوقت به روم نیوردSleepy
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(21-07-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):

مگان امروز نیومد ؟ ): :||||

سلام :|

سارا دیروز دوستت اومده بود :|

میخواست سوپرایزت کنه :|

این آیدین هم عاشقش شد :| ! ..

نچ نچ نچ واقعن بد دردیه درکت میکنم -_- !
سلام
نه نيومده ديگه
من عاشق كي شدم دقيقا؟ :|

مگان
همکلاسی سارا
اره؟
عاشقش شدی؟
شايعست باو :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
خدافظ
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(21-07-2014، 21:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی اینجارو میگی؟
کاربرا پخ دادن مدیرتون تبلیغ میکنهDodgy
منظور منم؟

کی گفته؟

جونش در خطره تذکر اخر بود AngelBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
خدایی اون پایین یه نقطه ی سیاهه انگار

اگه پست ندم کسی نمیبینا خدایی
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(21-07-2014، 21:17)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با بی جنبه ها حرفی ندارم =))

انتقامتم محسن ازم گرف .. راحتی الان =))

من بي جنبم ؟ :hiccp:

کي بهم پ.خ ميداد حوصلم سر رفته Big Grin

ايول محسن داد 497

منُ باش داشتم ازش معذرت خواهی میکردم :|

برو گمشو >_<

الان بم اخطار میدن دوباره :V

Bet you sleep like a child with your thumb in your mouth
I could creep up beside put a gun in your mouth .. ! =))

بخودت فشار نيارcof

کاريت ندارم 497
لباس سحر و اجدادش ؟-_-

._. ؟؟
(21-07-2014، 21:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):

مگان امروز نیومد ؟ ): :||||

سلام :|

سارا دیروز دوستت اومده بود :|

میخواست سوپرایزت کنه :|

این آیدین هم عاشقش شد :| ! ..

نچ نچ نچ واقعن بد دردیه درکت میکنم -_- !
سلام
نه نيومده ديگه
من عاشق كي شدم دقيقا؟ :|

مگان
همکلاسی سارا
اره؟
عاشقش شدی؟
عآره یه دل و قلوه ایم بهم میدادن که نگو و نپرس ... V:
:|
ايا شما شاهده دل و قلوه دادن بين من و مگي بوديد؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
(21-07-2014، 21:13)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دهن لق بیشووووووررررررر

چی ؟ :||||

کی من ؟ /:

برا چی ؟

من ب هیچکس هیچی نگفتم آقای محترم .. هرچی باشم نامرد نیستم برم کسی رو لو بدم .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 127
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(21-07-2014، 21:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی اینجارو میگی؟
کاربرا پخ دادن مدیرتون تبلیغ میکنهDodgy
منظور منم؟

کی گفته؟

جونش در خطره تذکر اخر بود AngelBig Grin
نه خدا وکیلی بگو کی گفته؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
ایدین یاسر رضا هر کوفتی اینجا با کسی نبینم قاطی بشی سایت دوست یابی دو تا کوچه پایین تر 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: