امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(21-07-2014، 13:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:17)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم  دیشب گفتم دوسش ندارم
مگه این اتفاقا واست افتاده؟
خب مگه از يكي از پسر عموهات خوشت نمياد؟
نه :| ولي عاشق يكي ا فاميلامون شدم :| ولي بروز نميدم :|

نه اونی که دوسش دارم فامیلمون نیس
پس كيه؟ :|

یه ادم:|
بامون هیچ نسبتی نداره
سرمم خیلی غیرتیه
من كلا به عشق تو اين سنين اعتقاد ندارم.عاشق ميشي بعده يك مدت رابطه بهم ميخوره و بعدش ناراحت و افسرده ميشي :|
آگهی
(21-07-2014، 13:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:24)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم بگم میخوای منو پدر کنی ^ــ^

من زن ندارم |:

زن پیدا کن بعد منو پدر کن ^ــ^

زن پیدا کردیم برات ._.

معلوم نیست شب اول چیکار کردی :|

روز دوم رفت با یکی دیگه :|

نمیتونم بگم |:

هر کاری کردی زیادی ناشی بازی درآوردی ._.

نه ناشی نبودم |:

زیادی بزرگ بود .__.

وقتی 3 سال بزرگ تر باشه معلومه بزرگه .. :v

همسن پیدا میکنم برات ._.
 سپاس شده توسط S R U H ، First Star ، † αƖιєη †
(21-07-2014، 13:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند روز پیش رفتم سوپر مارکت یه بچه بود واسِ لواشک گریه میکرد :|

منم یه لواشک خریدم جلوش خوردم انقدر گریه کرد ((:

چه حس خوبی بهم دست داد اون لحظه ^_^*
خـآک تو سرت ..
برآش میخریدی ..!
 سپاس شده توسط First Star ، Y.a.S.a.M.i.N
سلآمــ ـــ

._______________________.*
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ✘v!☻lent girl✘
سَلآم ^ـــــــــــــــــــــ<
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(21-07-2014، 13:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:24)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن پیدا کردیم برات ._.

معلوم نیست شب اول چیکار کردی :|

روز دوم رفت با یکی دیگه :|

نمیتونم بگم |:

نه ناشی نبودم |:

زیادی بزرگ بود .__.

همسن پیدا میکنم برات ._.

ول کن بابا ....

من در حال گوش دادن به آهنگ تهران مازاراتی زد بازی .__.

زد بازی : نمیدونی حتی دیشب دوست دخترت با کی بوده !!!!

من : ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(21-07-2014، 13:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخاستی نویسنده کدوم بخش بشی؟

گفتگو آزاد و زیر شاخه هایش ._.*

جدی؟
تو همونی بودی که دوره قبل که نویسنده ها انتخاب شدن منم گفتم هرکی خواس نویسنده شه من با مدیرا صحبت میکنم و تو بم پی ام دادی؟

نه .-.

نمی دونم شاید :|

.-. عرفان و رز و تارا و اوا گفتم من حقمه نویسنده شم :|

حالا ببین ._.

دو تا زیر شاخه بر نداشتم ._.

خوش به حالشون (:

مهم نی (:

من هنوز هم به دفعه هایه بعد اُمـــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــد ( پسر همسایمون نه ها (((: ) دارم ._.*

پس میشی(:
نگران نباش(:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 186

سپاس شده توسط † αƖιєη †
(21-07-2014، 13:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 13:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیتونم بگم |:

نه ناشی نبودم |:

زیادی بزرگ بود .__.

همسن پیدا میکنم برات ._.

ول کن بابا ....

من در حال گوش دادن به آهنگ تهران مازاراتی زد بازی .__.

زد بازی : نمیدونی حتی دیشب دوست دخترت با کی بوده !!!!

من :  |:

ویرایش کن الان یکی بهت اخطار میده ._.
 سپاس شده توسط S R U H
(21-07-2014، 13:28)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـآک تو سرت ..
برآش میخریدی ..!

نه پروو میشن ._.

من به این بچه کوچیکارو نمیدم :||
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘
(21-07-2014، 13:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند روز پیش رفتم سوپر مارکت یه بچه بود واسِ لواشک گریه میکرد :|

منم یه لواشک خریدم جلوش خوردم انقدر گریه کرد ((:

بی شخصیــــــت! >~<
-_-

من یه بآر برای یه بچهه بستنی خریدم...هنگ کرده بود...بستنیرو گرفت بعد دویید رفت

*^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^*

(21-07-2014، 13:29)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم ^ـــــــــــــــــــــ<

سلآم عروس خآنومـــ
*^ـــــــــــــــــ^*
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان