امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 22:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:41)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:39)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نور ها تارا

دو تا قلبه واقعا؟من فکر کردم*****هستWink

:| .. !
شوخی کردم مگه من مثل شمام که بد برداشت باشم؟Wink

-------
درود محسن
سلام.. 
گوگل رو کانکت کردى؟
؟
کلش 
اکانت گوگل
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، امیررضا*
آگهی
امیر بهم با سپاس تبریک بگو
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~
(20-07-2014، 22:45)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:40)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من کُجام به سیگاریا میخوره؟! :v
اصصصصصصصصلن تو خیلی پاکی بابا.

صیگارو با کدوم عین مینویسن؟؟؟

عــآره دیگه ! :v

با ع دو نقطه ! ._.
ایول باو

تازه کشف شده؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/1r3bm06lofsmg9y0yt06.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 141
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مهرزاد ؟ :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ∆ MeRzaD ∆
(20-07-2014، 22:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:39)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حالا که هستی به همه سپاس بدهBig Grin

(20-07-2014، 22:38){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:35)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی (: ..
سلام مرضی((:
(20-07-2014، 22:31){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس برو به اون پسر عموت بگو به تو هيچ ربطي نداره من چيكار ميكنم چون باهت صنمي ندارم :|
اون حس عجيبه رو توصيف كن :|

خب
وقتی میبینمش قلبم تند تند میزنه
وقتی عصبانی داغون میشم
وقتی کسی بش میگه عشقم خیلی عصبانی میشم
وقتی محترمانه بام حرف میزنه بدجور حالم میشه
همش بش فکر میکنم
حتی بخاطرش چن روز نخوابیدم
افطار نکردم
خب؟
خب عاشق اينم هستي ديگه :|

واقعا؟
اره ديگه :|
ولي كلا عاشق فاميل جماعت نشو.ممكنه كه يك اتفاقي بيوفته بقيه ي خواندت هم خبردار شن و اونوقت ابروي هردو نفر تو كله خانواده ميره.اين همه سريل و فيلم درمورده هم همين موارد ساختن ميتوني عاقبت اينجور عشقا رو ببني :|
مخصوصا تو كه مخيواي بري خارج بايد هرچي ارتباط عاطفي با اينجا داري رو قطع كني

نه کی گفته میخام برم خارج؟
خارج بی خارج
عجبا
تخصص در این زمینه داری

سپاس شده توسط tyjtfhdhr
خوشتیــپهـــ ــ

*_*
(20-07-2014، 22:45)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برآ من فرقی ندآره علی

دو شنبه هفته دیگه ؟
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، tyjtfhdhr
دلتون بسوزه ^____^
مآ داریم ازدوآج میکنیم $___$
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~Mahnaz~
http://8pic.ir/images/8hz6i691m3edmoh2bogn.jpg
._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(20-07-2014، 22:46)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشتیــپهـــ ــ

*_*

کی ؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان