امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

دوستم دآره؟
0_0

پس بگو چرآ وقتی بهش گفتم"تولدت مبارک عزیزم"...هیچی نگفت!!!

.__.*خاک تو سرمـــ
آگهی
نقل قول: ممد!؟ ..
اون یکی ممد ! ._.
با منی؟؟ اهم 
بعله؟؟
 سپاس شده توسط T A R A
(20-07-2014، 22:25)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:20)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_____0

غــَـــش
چــرآ نتونستی؟ .-.

:*******

چون حس کردم ازم خوشت نمیآد:|

(20-07-2014، 22:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____________.*

وآقعــ ـــا؟
بعله :|
ماهم از اينكارا زياد كرديم :|
ازش خوشت مياد؟ :|

.__.*

خاک تو سرم
.-.

نمیدونـ ــم...!

خب عین آدم بیآد بگه دوست دارم دیگــه:|

>~<
خب اگه عينه ادم بياد بهت بگه كه ممكنه تو بهش نه بگي و بعد كار به خانواده و فلان و فلان بكشه :| واسه همين عاقلانه كار ميكنه :|

راست میگی
ضایعس کاراش
yes :|
حالا دوسش داري يا نه ؟‌:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~Mahnaz~
(20-07-2014، 22:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و اصغر جعفر
یاشالی بنا جعفر ( خودمم نمیدونم ترکی میگه )
بچه های بی خطر
انداختی بیش نیس جعفر
انداختیم رفتیم جاده
کردیم جوجه آماده
اومدیم سیخ بزنیم
دیدیم وضعیت هاده

بیس ...... بیس............بیس
 اینجا گودبای پارتی جعفر جعفرجعفر

اینجا دختر پسر قاصیه

اینجا خلافای بچه ها سنگینه

چرا امشب جعفر غمگینه؟!

حالا امشب من شدم دی جی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 134
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
دوتا ممد داریم ! :V

ممد سیگاری .. ._.

ممد پاک ! ._.

خدافض ! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2014، 22:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از Y.a.S.a.M.i.N با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

جییییییییییییییییییییییییغ

*^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــ^*
پيوندتان مبارك :|
عروس ، عروسو ببوس ياالله :||||
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(20-07-2014، 22:26)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:23)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه. مرسی کللی از توجهتون. اوا گورم کو؟ گورم گم شد!! خدافس

(:

چه امضـ ـــآی قشنگیـــ ــ
:/
تشکرات

جدی گفتــم:|

(20-07-2014، 22:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از Y.a.S.a.M.i.N با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

جییییییییییییییییییییییییغ

*^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــ^*

منم اضافه بکنم؟(((:

*____*

آره آره آره..حتمــا
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، # αпGεʟ
علی بیآ ما هم ازدوآج کنیم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
خانواده مادریمم که انقد رسمی و. چرتن که من تا حد امکان ازشون دوری میکنم.. 

فقط یکی از داییام خیلی باحاله
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(20-07-2014، 22:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:25)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:20)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون حس کردم ازم خوشت نمیآد:|

(20-07-2014، 22:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله :|
ماهم از اينكارا زياد كرديم :|
ازش خوشت مياد؟ :|

.__.*

خاک تو سرم
.-.

نمیدونـ ــم...!

خب عین آدم بیآد بگه دوست دارم دیگــه:|

>~<
خب اگه عينه ادم بياد بهت بگه كه ممكنه تو بهش نه بگي و بعد كار به خانواده و فلان و فلان بكشه :| واسه همين عاقلانه كار ميكنه :|

راست میگی
ضایعس کاراش
yes :|
حالا دوسش داري يا نه ؟‌:|

ببین به جز داداشم 2نفر سرم خیلی غیرتین
یکی پسر عموم که صادقانه بگم بش هیچ حسی ندارم
یکی دیگه هم هس که بش یه حس عجیبی دارم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان