امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 22:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ــ(:
سلام
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(20-07-2014، 22:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ذهن انحراف ==> پارمیدا

ببینم هنو ازدواج نکردی تو؟

نوچ
یاسمین نمیزاره

بآ یآسمیـــن ازدوآج کنینـــ ـ ^.^
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ
(20-07-2014، 22:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حکومتی رفتار نمیکنم :|
._. !
خوبه بخندم ؟ Big Grin
._. ؟؟

نه نه همون اخلاق قبلیت بهتر بود Big Grin

نه همین خنده خوبه Big Grin

._.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(20-07-2014، 22:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی 1 2 1 2 1 2؟ (:

علی 1 هستم

تو pink colour هستی

درسته 
(20-07-2014، 22:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد نگو پارمیدا . یاد اون شعرو میوفتم ..... تو پیشی منی بیو.. :hiccp:

امشب هم که نمیشه خوند .__.

آخ منم یادش افتادم

با تو دل من رسید به آرامش
تو خوشگلی بی لوازم آرایش

نخون برادر :|
این قد بچه مثبت نباش شاید خوب نباشه ولی نباید اینقد حکومتی رفتار کرد که

من حکومتی رفتار نمیکنم :|
._. !
خوبه بخندم ؟ Big Grin
._. ؟؟
نخند برادر نخند :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mohammad 77
(20-07-2014، 22:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من محمد DJ هم یه اهنگ توپ واستون دارم بریم هوا ._.

اینطوری خوبه ؟ Big Grin

عالیه Tongue
(20-07-2014، 22:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ذهن انحراف ==> پارمیدا

نوچ
یاسمین نمیزاره
زن ذلیل بد بخت Tongue
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 125
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ
بِده ! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mohammad 77

ذهن انحراف ==> پارمیدا

نوچ
یاسمین نمیزاره
اخی):
چرا؟
ازش پرسیدی؟
(20-07-2014، 22:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآزگیآ پسرخآلم روم غیرتــی شده 0_0

:|

پسر عمو منم روم غیرتی شده
داداشم بیشتر

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(20-07-2014، 22:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من محمد DJ هم یه اهنگ توپ واستون دارم بریم هوا ._.

اینطوری خوبه ؟ Big Grin

نه
به اون قبلیت عادت کردیم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Aiden Pearce
سلام بچه ها چه قدر نویسنده زیاد شده :|
من به علت سابقه خراب نتونستم نویسنده بشم 
اخ چه بگ*ما :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
اتوسا بازم كه جواب ندادي ((:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان