امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 20:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیـــــــــــک

(((((((((=

کوفت :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ◄Iяαи► ، Y.a.S.a.M.i.N ، # αпGεʟ ، Dead Silence
آگهی
(20-07-2014، 20:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ..

مهرزاد نویسندگیت مبارک ! ._. ولی صورتی بت نمیاد ! :3

مهرزاد با ساپورته این ست کن ._. به صابر بگو!

چیکار کنم ؟ ._.

:|

به صابر بگو اسمه تورو طلایی کنه .___.

چشات طلایی میبینه  nd,e u,qd ukjv ;,*d :|
خودتی ghad fd khl,,s niki lk, ,h k;kh! lk hc s' fnjvl
 سپاس شده توسط melodi+ ، T A R A ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence
(20-07-2014، 20:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امروز از صورتی بدم میآد ...!
اوق اوق ggre
از جلو چیشآم برید کنآر -_-*

پس از این به بعد همیشه آن می شم Big Grin( شوخی)
(20-07-2014، 20:30)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

سلام صورتی(:

همه به من می گن صورتی ولی من اونو سیاه تصور می کنمم =)

اصلا اواتارت به رنگ نام کاربریت نمیخوره-_-
می دونم برای همین می خوام 1 سال دیگه عوضش کنم Tongue

1سال؟؟؟ 0_0
ولی باز تبریک میگم-_-
بیخیالش بشیم-___-
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 90

سپاس شده توسط Aiden Pearce
میگم چقد رنگ صورتی زیاد شده میزنه تو ذوق آدم رو مخه (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(20-07-2014، 20:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سر منننن :|

آقا غلط کردم خودم بودم :|

خودم شروع کردم :|

خوبه kaffe2Big Grin
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
(20-07-2014، 20:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:30)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

رنگ نام کاربریت تو حلق مدیر منحرف این جمع

توحلقش

تو اعماق حلقش Big Grin

ولی صورتی بهت میاد Tongue

عززیزم شما دوتا درمورده کی صحبت میکنید؟kaffe2

در مورد من دارن حرف میزنن شما ناراحت نشو Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Jack Daniel'ѕ
(20-07-2014، 20:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلیـــــــــــک

(((((((((=

ژن عوضی بازیم به دختررمم سرایت کرده._.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(20-07-2014، 20:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1سال؟؟؟ 0_0
ولی باز تبریک میگم-_-
بیخیالش بشیم-___-

شوخی کردم همین امروز فردا عوضش می کنم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ERF@N
(20-07-2014، 20:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلیـــــــــــک

(((((((((=

کوفت :|
عجیبه
هروقت کلیک میکنم یه نفر به مرضیه سپاس میده||||||||:

سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ERF@N ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(20-07-2014، 20:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتی ghad fd khl,,s niki lk, ,h k;kh! lk hc s' fnjvl
انسان باش ._.*

فارسیش کن -_-*
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، T A R A ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان