امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

خـُــ ــــدآفضـــ ــ

.______________________________________________.*
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Jack Daniel'ѕ ، × RoYa ×
آگهی
(20-07-2014، 20:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تغییر ؟ :|

بابا بس کنین ..

شورشو در آوردین!

مسخره ها .. !

خدافس

نه دیگه عرفان ببین این جنبه نداره حواست باشهBig GrinBig Grin
پست ترین آدما کسایی هستن ک دست گذاشتن روی نقطه ضعف آدم ها رو شوخی میدونن !!!

بی تربیت 
384
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(20-07-2014، 20:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تغییر ؟ :|

بابا بس کنین ..

شورشو در آوردین!

مسخره ها .. !

خدافس

نه دیگه عرفان ببین این جنبه نداره حواست باشهBig GrinBig Grin
پست ترین آدما کسایی هستن ک دست گذاشتن روی نقطه ضعف آدم ها رو شوخی میدونن !!!

بفهم شیوا! خاک تو سرت! اینقدر شعور نداشتی مرضیه رو ناراحت کردی -__-

با آجی شیوام نبودم (:

با تو بودم مارمولک :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence
پوووووووف
بای  بایUndecided
 سپاس شده توسط × RoYa ×
(20-07-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ..

مهرزاد نویسندگیت مبارک ! ._. ولی صورتی بت نمیاد ! :3

مهرزاد با ساپورته این ست کن ._. به صابر بگو!

هــارهــار ! ._.*

____

اینستا چیزه مزخرفیه ! :|
کی اینستا داره؟! /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 86
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Aiden Pearce
(20-07-2014، 20:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان این نوشته منو وییرایش کن
ببینم تو بودی یا جن بوده

من ویرایش کردم Angel

تو غلط کردی >_<
من که سانسور کردم
بزار بقیه بدونن مدیر ما چی فکر کرده بود

جونم؟Big GrinBig Grin

این همه زر زدم میگه جونم
هیچی بابا هیچی
بیخیال
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(20-07-2014، 20:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـ ـــه صورتی شدن بـ ــه جز من:|

چقد من مظلومم ._____.*

خدافس .-.
همین تو کم بودی :||

تلاشایه منو واس نویسندگی ندید ک الان همه صورتی شدن  تو هم " هـوس " صورتی شدن کردی :| ...

تا قبل از این هیچکس نمیدونست نویسندگی اصن چ رنگی هست !|:

هروقت ی چیزی پیش میاد ت وانجمن همه دلشون میخواد ..

اون موقع ک مدیرا انتخاب شدن همه میگفتن کوفتشون بشه :| مام حقمون بود مدیریت !

حالا شده نویسندگی ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، T A R A
(20-07-2014، 20:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ..

مهرزاد نویسندگیت مبارک ! ._. ولی صورتی بت نمیاد ! :3

مهرزاد با ساپورته این ست کن ._. به صابر بگو!

چیکار کنم ؟ ._.

:|

به صابر بگو اسمه تورو طلایی کنه .___.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، Dead Silence ، Y.a.S.a.M.i.N ، melodi+ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، × RoYa × ، # αпGεʟ ، ◄Iяαи► ، Mïņ̃†êR ، Aiden Pearce ، Thyme ، Magical Girl ، Mᴏsᴇs ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-07-2014، 20:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـ ـــه صورتی شدن بـ ــه جز من:|

چقد من مظلومم ._____.*

خدافس .-.

من چه رنگیم ؟
چشآتو وآ کن مهنآز جآن (:

تو هم همرنگ خودمی.-.
تو هم مظلومی._.*

(.. *)

هآی هآی ===} cry girl
Unknown
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(20-07-2014، 20:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

سلام صورتی(:

سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان