امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

نقل قول:
ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 08:45 PM)ERF@N نوشته شده توسط: نوشته است:فراست از وقتی نویسنده شده دیگه نه سپاس میده نه نظر تازه ای کلی فرق کرده دیگه مثل سابق نیست:|

هنو یه روزم از نویسندگیش نمیگذره ..
چرآ تخریبه شخصیت میکنی ؟ :|

من معنی کاری رو که می کنم نمیدونمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 83

:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N
آگهی
کدوم تغییر ؟ :|

بابا بس کنین ..

شورشو در آوردین!

مسخره ها .. !

خدافس
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، MOHSENEBRAHIMI ، Thyme ، ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، T A R A ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 20:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراست از وقتی نویسنده شده دیگه نه سپاس میده نه نظر تازه ای کلی فرق کرده دیگه مثل سابق نیست:|

شایعه نساز :|

من عین قبلم-_-

حسود (:
دیگه مارو دوست نداریcry girl

یه زمانی تو کارخونه همکار بودیم ._.

گریه نکن حالا :|

بیاید بغلمcry girl

اهم:|

دخترا فقط :|

شاید پسرا هم دلشون بخواد:|
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mïņ̃†êR ، # αпGεʟ
فعلا بکس...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، T A R A ، Mïņ̃†êR ، ERF@N ، # αпGεʟ
یه جفت گوشوآره جدید خریدمــ ـ
^ـــ^
 سپاس شده توسط ERF@N
ســـلام =))
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 83
 سپاس شده توسط T A R A ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، Brooklyn Baby ، Dead Silence ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 20:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان این نوشته منو وییرایش کن
ببینم تو بودی یا جن بوده

من ویرایش کردم Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
سلام ! ..

مهرزاد نویسندگیت مبارک ! ._. ولی صورتی بت نمیاد ! :3
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 83
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby ، melodi+ ، Dead Silence ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 20:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:17)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:09)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قراره مقامت بره بالا؟
ارسال هاش به 5000 رسیده

آفرین بیا اینم یه شارژ: ||||||||||||||||||||||||||||||||||||

باید با تیغ بخراشیش
کارت شارژت به درد عمت میخره
بده من..

پویا به محسن بده خو:/
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI
نقل قول: تو مانیتورو بخراش اگه شارژ نبود!
چیزی گفتی ؟ -___-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان