امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

رضا ؟ ..

چیکار کردی محرومت کرده ؟

چرا اینکارارو میکنی خو ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 21
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، † αƖιєη †
آگهی
(20-07-2014، 14:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 14:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:56)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بحث "کردن"هم خز شد .. ی بحث دیه پیدا کنید :|

خوو "دادن" -_-

عرفان چن مدل دادن داریم ؟! .-.

الان عرفان متخصصه اینکاراس هی  داری ازش ازینا میپرسی ؟ چشمم روشن عرفان -____________-

هرکس در زمینه ای تبهر داره! تازه دارم تجربی میخونم با آناتومی بدن انسان بیشتر آشنا بشم ._.
مردم تجربی میخونن دکتر شن .. اینم برای اهداف غیر اخلاقی خودش تجربی میخونه .______.

شفا .___.

همگی ی صلوات ._______.

عوضش من انگیزم زیاده کتابو میجوام ._.

در خدمته رتبه یکه کنکور هستید ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 14:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 14:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:56)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو "دادن" -_-

فقط یه مدل که جاش نیست بگم -__-

خوب دادن ؟! .-.

من خیلی خوب میدم .-.

امتحانامو میگما .-.

:|

منم دیدم خیلی خوب میدی ._.

اع از کجا دیدی ؟! .-.

فیلمشو دیدی ؟! :|

آره باو روز ب روزم دارم پیشرفت میکنم :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N
(20-07-2014، 14:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 14:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 14:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو "دادن" -_-

الان عرفان متخصصه اینکاراس هی  داری ازش ازینا میپرسی ؟ چشمم روشن عرفان -____________-

هرکس در زمینه ای تبهر داره! تازه دارم تجربی میخونم با آناتومی بدن انسان بیشتر آشنا بشم ._.

میخوای دکتر از اونا شی ؟! .-.

مدرکشو دارم میخوام درکنارش یه مدرک دیگه هم بگیرم ._.
راحت بگو دیگه |:

دکتر زنان و زایمان Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 14:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوو "دادن" -_-

میخوای دکتر از اونا شی ؟! .-.
میخواد دکتر زنان زایمان بشه -_______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
بــــــــــــــــــابـــــــــــــا
برید دیگ
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=139279
(20-07-2014، 14:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــــ ـ

(:

سلام(:

رضا اینجاس.-.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 21

(20-07-2014، 14:00)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی رضارو محروم کرده ؟ :|

من یک ساعت دارم چی میگم ؟

اقا صابر محروم کرده!

خربزه خوردن همانا نشستن پای لرزش همانا...:301:
The music feels better

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mohammad 77
(20-07-2014، 14:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ؟ ..

چیکار کردی محرومت کرده ؟

چرا اینکارارو میکنی خو ؟
من مطمئنم مدت محرومیتش کمه ... نگران نباش
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-07-2014، 14:05)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقـد از آدکایه پاچه خوار بدم میاد ^_^

بزارید عرق نویسندگیتون خُش بشه .. بعـد .. !

دوره ی بعد فقط میخوام ببینم کی میخواد زیر آب بزنه !

دیگه از اخلاق ک نمیتونید ایراد بگیرید ^_^

فقط دوس دارم بهونه ی دیگه ای داشته باشید دوستـیا ! ^_^
نسوز دخترم ._.

حتما لیاقت نداشتی!
 سپاس شده توسط S R U H ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان