امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 13:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ._.
به به میبینم هرکی من پیشنهاد دادم نویسنده شده ._.

کی؟ :|

چی؟ :|

نویسنده ؟ :|

قبلا به theif پیام میدادم تا کمر پشت وبکم خم میشد الآن جوابمو هم نمیده ._.

شما؟ :|

من باباتم :/

حیف برای مدیرت بهت نیاز دارم ._.
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(20-07-2014، 13:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ._.

1- Thief 2- من جواب تمام پ.خ هارو دادم تا اونجایی که یادمم میاد آخرین پیامی که از تو دریافت کردم مربوط به 2 ماه پیش می شه Big Grin
انکار نکن مدرک دارم ._.

(20-07-2014، 13:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه آوا نوم نیست؟ پس تو هم پسرمی:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Aiden Pearce
(20-07-2014، 13:19)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبره اینجا! انسان باشید امروز یک ساعتو نیم زیره آفتابه ظهر پیاده راه رفتم اونم تو بیابون یه دفعه خون به مغزم نمیرسه ها .__م

ااااا چه جالب منم 2 ساعت فیکس زیر باد کولر داشتم آلبالو می خوردم Big Grin
(20-07-2014، 13:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبابا
شما شهید دادی که خاکت حفظ شه
هرکسی رو هم تو قبر خودش میزارن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/zfnka0e9yhpr991dcy8m.jpg

بدرود -ـــــ-
بچه مثبت شدی ؟

بودم ._.

هماهنگ کنم امشب با بچه ها بریم مسجد؟ ._.

این از من بدتره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=130963
._.

هماهنگ کن .__.:|||
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(20-07-2014، 13:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

di lnj fnv,n ld'tjdl s\hs ldnhnk

فکر کنم اشتباهی به جای فارسی اینگلیسی تایپ کردی نه ؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 8
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:49 PM)ERF@N نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:48 PM)✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:46 PM)ERF@N نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:45 PM)✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:کی؟ :|

._.

رضا رو برا چی محروم کردن ؟ :V
 سپاس شده توسط ERF@N
(20-07-2014، 13:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:49 PM)ERF@N نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:48 PM)✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:شما؟ :|

._.

رضا رو برا چی محروم کردن ؟ :V

صابر دیدش بعد گفت بی تلبیت بعد محروم شد:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ∆ MeRzaD ∆
(20-07-2014، 13:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ._.

1- Thief 2- من جواب تمام پ.خ هارو دادم تا اونجایی که یادمم میاد آخرین پیامی که از تو دریافت کردم مربوط به 2 ماه پیش می شه Big Grin
انکار نکن مدرک دارم ._.

بگو مشتاقم بشنوم یا بخونم Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ERF@N
(20-07-2014، 13:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

di lnj fnv,n ld'tjdl s\hs ldnhnk

فکر کنم اشتباهی به جای فارسی اینگلیسی تایپ کردی نه ؟
یه مدت بدرود میگفیم سپاس میدادن
اینو نوشته
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، ∆ MeRzaD ∆
خودافس جمیعا
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
دیر رسیدم
سلام....

سپاس شده توسط Shadow of Death ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان