19-07-2014، 23:11
(19-07-2014، 23:09){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلی بلی دارم
(19-07-2014، 23:06)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه :|
(19-07-2014، 23:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگو یکی از دوستام سلام رسوند
(19-07-2014، 23:01)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|باشه :|
(19-07-2014، 22:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اینجا هم اتاق داره تخت خوشگل داره:|
اي بابا به جونه خودم. چرا دروغ بگم :|||
اينجا كامپيوتر داره :| غذاهاي خوشمزه داره :|
برو گمشو پیش ننه بابات رو سر عمه چرا خراب شدی چه گناهی کردن اینا
سلام برسون
باشه حتما.ميرم به عمم ميگم كه مگي بهت سلام رسوند :|
پرسید کی بگو مهدی :|
عكساي بازيگرا هم داري؟
(19-07-2014، 23:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه؟منم واليبال بازي ميكردم تو مدرسه
(19-07-2014، 23:04)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم من خودم حرفه ای والیبال بازی میکنم
(19-07-2014، 23:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میبینی چقدر سطحی فکر میکنن؟
(19-07-2014، 22:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قیافه {=
خسته نباشین
ادامه بدید
ایسان چرا عین بی جنبه ها سر کل کلو وا میکنی
تو که این شکلی نبودی اخمخ
جزو تیم هم هستم
تا حالا دوازده تا مسابقه ی رسمی هم شرکت کردم
پس فکر نکن تنها دلیل والیبال دیدن من اینکه کدوم خوش قیافس
فقط اظهار نظر کردم
كارمم اين بود به بچه ها انرژي بدم (((: