امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

(19-07-2014، 21:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییغ شیوآ   !
انسر می :|
چته عشخم ؟¿ (:

منو دوس نداری:crygal:

اهم ، اگه دوست ندآشته بآشم :crygal:
کی لباستو از پشت می بنده !؟¿ من :]

دروغ نگو:crygal:

خخخ =]
فدآ ویرآیشت ..!
اهم ...!
هآر هآر ^_^
رآس میگم به خودآ :crygal:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110
آگهی
(19-07-2014، 21:04)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا چن سالته؟
24 
شوهر دارم 
(:
 سپاس شده توسط Thyme
(19-07-2014، 21:04)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تو شوکم . 3 روز پیش برقراری موقت 3 روزه رو فعـال کردم . یعنی هنوز تموم نشده !! ..

شـاید فردا تموم میشه .

برقراري موقت 3 روزه فعال است
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 سرويس فعلي: اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 وضعيت عضويت: تمديد
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 وضعيت سرويس:
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 تاريخ اتمام سرويس: 1393/4/21
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 مدت اعتبار باقي مانده: -7 روز
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 حجم باقي مانده: 1

حجم باقی مـانده 1 ؟! یعنی چی الان ! 1 گیگ ! 1 مگا یا کیلو !
خو وقتي كه نامحدوده و برقراري موقت وصل كرده باشي تا سه روز بهت سرويس ميده :|احتمالا امشب ساعت 12 تمومه
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(19-07-2014، 21:04)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تو شوکم . 3 روز پیش برقراری موقت 3 روزه رو فعـال کردم . یعنی هنوز تموم نشده !! ..

شـاید فردا تموم میشه .

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 110 سرويس فعلي: اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ

اه اه
هویج بوگندو >~<
برو خونتون عاقاهه >~<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سلام ._.
 سپاس شده توسط MONA-GH
(19-07-2014، 21:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:02)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
آوآ تو هنو ب من میگی نیکولو {=
یادش بخیر....

اگه خآطآترآتمونو خودمون زنده نگه ندآریم ، زنده به گور میشن !
تو هنوز نیکووولووو ی منی عزیزم :*
خوبی !آ؟
اوه چ با کلاس o.O
خخخ
یادته اولین بار ک باهم آشنا شدیم !؟!
من یادم نیست |=
خخخخ

(19-07-2014، 21:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:54)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله نودآرم (:
تو پروفآیلم کآمل توضی دآدم :|
عمو تتل رو دوست داري ؟ :|||||||||

نع دوسش که ندآرم ...!
.
.
.
.
.
.
دیوونشم من !
آب قند بیآرین اسمش اومد الان غش و ضعف میرم ^_-*

(19-07-2014، 20:57)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا p336
دلم بد گرفته...!

فدآ دلت ..!
چی بگم بخندی ؟
تآرا .. طناب .. اطاقه تاریک ... تخت ؟
هآر هآر هآر -_-**
اهنگ بعديش 
امير تتلو به همرا محمود كريمي به نام : بذار تو بيت خودم باشم :|

(19-07-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا من متعلق ب همم
انقد محل ندین |=
سلام خانوم متعلق به همه :|
|=
علیک سلام آدمه |=
بيو ميدي؟ (:
صب بیو دادم ک |=
انقدر كه از همه بيو گرفتم بيوي خودم هم يادم شده :||||
نقل قول: مــآ نـωــلے هـωـٺیــρ ڪـہ نـہ بـہ پـכرآنمـــآϿ رفـٺیــρ و نـہ بــہ مآכرآنمــآϿ !

مـــآ ، |بــــگـ ...... ــآ| رفـٺیـــρ ..
نیکی ویرایش کن سریع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Thyme ، !~IмДи~! ، [ niki ]
(19-07-2014، 21:06){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـاید فردا تموم میشه .

خو وقتي كه نامحدوده و برقراري موقت وصل كرده باشي تا سه روز بهت سرويس ميده :|احتمالا امشب ساعت 12 تمومه
من فک میکردم الان 10.33 دیقه وصل کردم 3 روز بعد همین ساعت و دیقه قطع میشه !!

دیگه حوصلم نمیاد نت بیام . با بچه ها هم مثه قدیم خوش نمیگذره -_-
(19-07-2014، 21:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:02)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
یادش بخیر....

خوبی !آ؟
اوه چ با کلاس o.O
خخخ
من یادم نیست |=
خخ

یس ..!
پیشرفت کردیم آ (:
اولین بآر ؟:|
منم یآدم نیس !
هآر هآر ^_^
Unknown
 سپاس شده توسط [ niki ]
(19-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
یادش بخیر....

خوبی !آ؟
اوه چ با کلاس o.O
خخخ
من یادم نیست |=
خخخخ

(19-07-2014، 21:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو تتل رو دوست داري ؟ :|||||||||

نع دوسش که ندآرم ...!
.
.
.
.
.
.
دیوونشم من !
آب قند بیآرین اسمش اومد الان غش و ضعف میرم ^_-*

(19-07-2014، 20:57)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا p336
دلم بد گرفته...!

فدآ دلت ..!
چی بگم بخندی ؟
تآرا .. طناب .. اطاقه تاریک ... تخت ؟
هآر هآر هآر -_-**
اهنگ بعديش 
امير تتلو به همرا محمود كريمي به نام : بذار تو بيت خودم باشم :|

(19-07-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خانوم متعلق به همه :|
|=
علیک سلام آدمه |=
بيو ميدي؟ (:
صب بیو دادم ک |=
انقدر كه از همه بيو گرفتم بيوي خودم هم يادم شده :||||
|=
عآفرین
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان