امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

من برم تاپیک رای گیری بزنم فعلا 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
(19-07-2014، 20:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:55)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:54){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضى اتفاق هاى خوب

اونقدر دیر مى افتن 

كه باید رو به آسمون كرد 

و گفت : وقتش گذشت 

مال خودت...!

محل بدین cry girl
عاشخ شدي؟ :|
عشق چیع ؟ cry girl
چيزه خوبيه :|
شق که وجود نداره \:
والا
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109
تتلو آهنگ " باتو " فوق العاده خونده
(19-07-2014، 20:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
آوآ تو هنو ب من میگی نیکولو {=
یادش بخیر....

اگه خآطآترآتمونو خودمون زنده نگه ندآریم ، زنده به گور میشن !
تو هنوز نیکووولووو ی منی عزیزم :*
خوبی !آ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط [ niki ]
(19-07-2014، 20:59)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسش دارم 
https://31.media.tumblr.com/382c474c05ababbdb218a5fe1d6ccf60/tumblr_inline_n8ycne9VLs1ryitkg.gif

(19-07-2014، 20:58)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا من متعلق ب همم
انقد محل ندین |=
حتی به پسرا |:
موناهه |=
چرا فاز عاشقی برداشتی !؟!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Thyme
(19-07-2014، 20:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:54)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا بيو بده :+|

حوصله نودآرم (:
تو پروفآیلم کآمل توضی دآدم :|
عمو تتل رو دوست داري ؟ :|||||||||

نع دوسش که ندآرم ...!
.
.
.
.
.
.
دیوونشم من !
آب قند بیآرین اسمش اومد الان غش و ضعف میرم ^_-*

(19-07-2014، 20:57)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا p336
دلم بد گرفته...!

فدآ دلت ..!
چی بگم بخندی ؟
تآرا .. طناب .. اطاقه تاریک ... تخت ؟
هآر هآر هآر -_-**
اهنگ بعديش 
امير تتلو به همرا محمود كريمي به نام : بذار تو بيت خودم باشم :|

(19-07-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا من متعلق ب همم
انقد محل ندین |=
سلام خانوم متعلق به همه :|
|=
علیک سلام آدمه |=
بيو ميدي؟ (:
(19-07-2014، 21:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:59)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسش دارم 
https://31.media.tumblr.com/382c474c05ababbdb218a5fe1d6ccf60/tumblr_inline_n8ycne9VLs1ryitkg.gif

(19-07-2014، 20:58)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا من متعلق ب همم
انقد محل ندین |=
حتی به پسرا |:
موناهه |=
چرا فاز عاشقی برداشتی !؟!
\\\\\\\:
-ـ-
-ــــــــــــــــــــــ-
مونا چن سالته؟
الان تو شوکم . 3 روز پیش برقراری موقت 3 روزه رو فعـال کردم . یعنی هنوز تموم نشده !! ..

شـاید فردا تموم میشه .

برقراري موقت 3 روزه فعال است
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109 سرويس فعلي: اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109 وضعيت عضويت: تمديد
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109 وضعيت سرويس:
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109 تاريخ اتمام سرويس: 1393/4/21
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109 مدت اعتبار باقي مانده: -7 روز
 گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 109 حجم باقي مانده: 1

حجم باقی مـانده 1 ؟! یعنی چی الان ! 1 گیگ ! 1 مگا یا کیلو !
(19-07-2014، 21:02)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع
آوآ تو هنو ب من میگی نیکولو {=
یادش بخیر....

اگه خآطآترآتمونو خودمون زنده نگه ندآریم ، زنده به گور میشن !
تو هنوز نیکووولووو ی منی عزیزم :*
خوبی !آ؟
اوه چ با کلاس o.O
خخخ
یادته اولین بار ک باهم آشنا شدیم !؟!
من یادم نیست |=
خخخخ

(19-07-2014، 21:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:54)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا بيو بده :+|

حوصله نودآرم (:
تو پروفآیلم کآمل توضی دآدم :|
عمو تتل رو دوست داري ؟ :|||||||||

نع دوسش که ندآرم ...!
.
.
.
.
.
.
دیوونشم من !
آب قند بیآرین اسمش اومد الان غش و ضعف میرم ^_-*

(19-07-2014، 20:57)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا p336
دلم بد گرفته...!

فدآ دلت ..!
چی بگم بخندی ؟
تآرا .. طناب .. اطاقه تاریک ... تخت ؟
هآر هآر هآر -_-**
اهنگ بعديش 
امير تتلو به همرا محمود كريمي به نام : بذار تو بيت خودم باشم :|

(19-07-2014، 21:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 20:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا من متعلق ب همم
انقد محل ندین |=
سلام خانوم متعلق به همه :|
|=
علیک سلام آدمه |=
بيو ميدي؟ (:
صب بیو دادم ک |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان