امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

(19-07-2014، 19:31)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها دوس دارم یه تیغ بخرم  رگمو بزنم
خلاص شم
تف به این زندگی که من دارم

خر نشو>_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 82

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
میخوام به یکی اخطار بدم میزانم تموم شده -ــــــــــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط [ niki ]
(19-07-2014، 19:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 19:41)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهآ امیدم به تو بود علی :|

خب از اول بگو امید میخوای دیگه
نه من علی میخوامBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Jack Daniel'ѕ
مهرزاد نورا کجاس چن وخته .. ؟ نمیبینمش... :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(19-07-2014، 19:43)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 19:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 19:41)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O.o
هآر هآر هآر V:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Jack Daniel'ѕ
(19-07-2014، 19:43)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگه =))

آخه گفتم "ریده " =)))
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط MONA-GH
(19-07-2014، 19:43)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور من اون یکی امید بود

حالا راه حل خودکشی بدم
یا امید بدم

کدومش ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Y.a.S.a.M.i.N
(19-07-2014، 19:44)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O.o
هآر هآر هآر V:
هر هر هر هر :|
جدی گفتم :|
 سپاس شده توسط [ niki ]
(19-07-2014، 19:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 19:43)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگه =))

آخه گفتم "ریده " =)))

من هستم که ._.

20 تا ؟
30 تا ؟._.

..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
یاسمین امید و علی میخواد ._.*
منم میلاد میخوام ._.*
یکی برام بخره وگرنه رگمو [ن]میزنم (* ..)
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان