امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

(19-07-2014، 16:58)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:55)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:54)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:52)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:50)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا یه سوال شرقی!!!!
اگه با کسی از جنس مونث بری بیرون روزه رو باطل میکنه o.O

بستگی داره کی باشه؟
کجا باشه؟
ظاهرش چطور باشه؟

خانوممونن :|
پارک:|
خووووووووب!

همین که گفتی خانومته حلله البته اگه خانوم واقعیت باشه ها

عاخه آدم عاقل کی به من زن میده :| من بچه ام Sad

پس چرا میگی خانومم؟!؟!

روزه ات به شرط عفت باطل نیست
آگهی
(19-07-2014، 16:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا چي شده ؟ ._.
مشکلات زندگی :V
می خوآی بریم پ.خ ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 50
 سپاس شده توسط Magical Girl
(19-07-2014، 16:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا چي شده ؟ ._.
میخ تو پا :| ? ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Magical Girl
(19-07-2014، 16:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:58)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:57)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:54)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی به من بگه گارموسا یعنی چی؟؟؟؟؟؟
 گارموسا

یعنی چی؟

گار + موسا v:
Angelوخداوندسلام راافرید
رها اعصابمو ریخته بهم نمیفهمم چی میگم:|

آرین-->چرا نداره>.<
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(19-07-2014، 16:59)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:58)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:55)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:54)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:52)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی داره کی باشه؟
کجا باشه؟
ظاهرش چطور باشه؟

خانوممونن :|
پارک:|
خووووووووب!

همین که گفتی خانومته حلله البته اگه خانوم واقعیت باشه ها

عاخه آدم عاقل کی به من زن میده :| من بچه ام Sad

پس چرا میگی خانومم؟!؟!

روزه ات به شرط عفت باطل نیست

دوسش دارم :|
ما حتی شب های قدرم باهم هستیم در حال رازونیاز : )

(19-07-2014، 16:59)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:57)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:55)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 16:49)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله و اکبر محـمـد رهبر .

Angel

این با مـاس .

دروغ میگـه . این اصـلا با من نیست . Angel خودشو هعــــــــی میچسبونه به مــن . Angel
اییییییش
این ایمان نکه
این ایمانو هرکی داشته باشه جاش وسط جهنمه
اون یکی ایمان
ب معنی دین اینجور چیزا >~<

ایمان یکی بیشتر نی اونم ایمان خودمونه : )))
یدونه ایهههه
اصن ارزونی خودتون (=
من کی با ایمان بودم ک این دفه دومم باشه
واس کلاس زبان فردامم مانتو سبز کوتاهمو میپوشم {=

خودت گفتی من یه دختر با ایمانم بگو نگفتم :>
اصن با شرت برو به من چه :|
اون ایمان نه نفهم >~<
اون یکی ایمان
حیف گشت ارشاد میگیرتم وگرنه اینم فکر خوبی بود {=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(19-07-2014، 17:00)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا چي شده ؟ ._.
می خوآی بریم پ.خ ؟
ن باو ..

چیز مهمی نی ... فقط از کارای یکی سر در نمیارم همین :V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ◄Iяαи►
(19-07-2014، 17:01)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها اعصابمو ریخته بهم نمیفهمم چی میگم:|

آرین-->چرا نداره>.<

پوف:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت وپرت نگید توچتروم ایمان و علی ومحمد83
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، [ niki ] ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان