امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ

چ
(18-07-2014، 0:56)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:54)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:53)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا ابرفرض 0.0

نصفه شبي چ خبره اينجا ؟؟؟؟ آش ميدادن ؟؟؟ :"( دير رسيدم كه ...
معرفی plz
هعـــــــي /:

melina -1D - ميشناسيم عايا ؟؟؟؟ نهــــــــــــ
دیدم ولی نمیشناسم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ 142
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(18-07-2014، 0:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان کاپيتان امريکا 2014 رو ديدي ؟ ._.

کیفیت خوبشو گیر اوردم و دانلود کردم ! ولی منتها زیرنویس واسه این نسخه از کیفیت پیدا نکردم !
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mohammad 77
دارم ب جنسیت خودم شک میکنم دیهo.O
دخترا پاستیل دوس دارن من دوس ندارم._.
جاستین رو دوس دارن من ندارم._.
من دخترم؟0.0
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ჯ Simón BóLIvaЯჯ ، ~~SARA:HIVA~~ ، ERF@N
(18-07-2014، 0:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انیمیشنای سروش رضایی رو کی دیدع؟

چندتا لایک داره چن تــــــــــا؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
BYE
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ERF@N
حالا که اینطور شد من33 بار غرغ شدم |:
5بار کوسه خوردتم |:
6بار رفتم زیر قطار |:
70بار خودمو دار زدم |:
66بار مرگ موش خوردم|:
90 بار رگمو زدم |:
77بار به ماشین خوردم |:
هروزم از قبل بهترم |:
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~~SARA:HIVA~~ ، ERF@N
اینا که چیزی نیست

من دیروز میواستم نیمرو درست کنم تخم مرغ که شکست ازش جوجه در اومد
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~~SARA:HIVA~~ ، Wanton ، Mohammad 77
(18-07-2014، 0:56)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:51)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:48)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم 2 بار رگمو زدم ولی الان سالممUndecided

منم 28 بار سگو کوسه دستمو خوردن و دسته هضم شدمو دوباره وصل کردم سره جاش ولی الآن سالمم:\

این که چیزی نیست منم دوبار مردم برام ختم هم گرفتن ولی الان اینجامAngel
منو میگی تو هیروشیما سره بمب حضور داشتم و اتم به اتم تجزیه شدم ولی الآن احستس تندریتی می کنم :\

(18-07-2014، 0:51)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:48)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم 28 بار سگو کوسه دستمو خوردن و دسته هضم شدمو دوباره وصل کردم سره جاش ولی الآن سالمم:\

منو میگی تو هیروشیما سره بمب حضور داشتم و اتم به اتم تجزیه شدم ولی الآن احستس تندریتی می کنم :\

عرفان تو هم اونجا بودی؟؟؟پس چرا من ندیدمتBig Grin؟
من تو هوا اتمام پخش بود:\
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~~SARA:HIVA~~
(18-07-2014، 0:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزی بگم؟! ._.*

نه ._.

مرتیکه ! ._.

ساپورت پوش ._.
بهم بر خورد ! ._.
(18-07-2014، 0:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزی بگم؟! ._.*

میخوای اسکل کنی ؟

عــآره !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
(18-07-2014، 0:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 0:43)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
بی اعصاب._.*

(18-07-2014، 0:43)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
بی اعصاب._.*

ای بابا من دیروز رفتم حموم وقتی وارده وان شدم تازه فهمیدم که توی وان اسید ریخته بودنBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ჯ Simón BóLIvaЯჯ ، Shadow of Death ، ~~SARA:HIVA~~
(18-07-2014، 0:57)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ب جنسیت خودم شک میکنم دیهo.O
دخترا پاستیل دوس دارن من دوس ندارم._.
جاستین رو دوس دارن من ندارم._.
من دخترم؟0.0

اونوخت یه سوال پیش میاد

اونایی که پاستیل دوست دارن ولی جاستین رو دوست ندارن جنسیتشون چیه؟؟؟
من الان چجوریم؟؟؟ بررررَ؟
BYE
 سپاس شده توسط ERF@N ، Shadow of Death ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان